Σπουδαίο “διπλό” για τους Τιτάνες Παλαμά

443

Παρέμειναν Τιτάνες και στη Θεσσαλονίκη! Παρά τη σημαντική απώλεια του Αντωνίου, οι Τιτάνες Παλαμά επικράτησαν με 62-70 στην έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, πήραν την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας και συνεχίζουν με δύο ροζ φύλλα αγώνα την πορεία τους στη Γ’ Εθνική!

Η ομάδα του Χάρη Φόρου, υπερκάλυψε το κενό του Καρδιτσιώτη γκαρντ με πληθωρική εμφάνιση που εξήρε τον «όρο» ομαδικότητα, μιας και ο νεαρός τεχνικός πήρε βοήθειες από κάθε παίχτη που κλήθηκε να μπει στο παρκέ και να δώσει λύσεις.

Με περίπου 50 φιλάθλους τους στο κλειστό της Καλαμαριάς, οι Τιτάνες ξεπέρασαν το αρχικό «μούδιασμα» από το σερί (9-2) των γηπεδούχων και ακολούθως ανέλαβαν την πρωτοβουλία του αγώνα, προσπερνώντας στο σκορ για το 18-20 του α’ δεκαλέπτου.

Η συνέχεια ανήκε στους Τιτάνες που με τους Γεωργαντζά και Πανάρα σε μεγάλη μέρα είχαν συνεχώς το προβάδισμα, μην επιτρέποντας τους γηπεδούχους να πλησιάσουν σε συνθήκες σουτ για το 32-42 του ημιχρόνου.

Με το ματς να είναι αρκετά σκληρό και τους γηπεδούχους να εκτελούν συνολικά 35 (!) βολές, οι Παλαμιώτς είδαν τη ρακέτα τους να «φορτώνεται» νωρίς με φάουλ, με τους Μούμογλου και Δερμιτζάκη να έχουν από τέσσερα με την έναρξη του β’ μέρους, ενώ ο στη front line ο Αποστολάκης που κλήθηκε να σηκώσει το βάρος μετά από αυτή την εξέλιξη, ήταν μαχητικός, βοηθώντας σε άμυνα και ριμπάουντ.

Η ομάδα του Παλαμά συνέχισε να είναι σε θέση οδηγού, με τη διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ μονοψήφιου και διψήφιου αριθμού πόντων, ενώ, οι παίχτες του Χάρη Φόρου έδειξαν διάρκεια και πάθος όταν χρειάστηκε, με τους Παλαμιώτες Μπιζιώτη, Φαλιάκη και Αρχοντή να έχουν πολύ καλή παρουσία στο αμυντικό κομμάτι.

Το τελικό 62-70 «σφράγισε» τη δεύτερη νίκη των Τιτάνων που συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους στη Γ’ Εθνική.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 32-42, 49-58, 62-70

Απόλλων Καλαμαριάς (Π. Γεωργίαδης – Θ. Γιαννικόπουλος): Αποστόλου 25 (4), Γαϊτανίδης 1, Σουλούγκας 1, Χατζημιχαϊλιδης 2, Αναστασίου 3, Μωυσίδης, Στυλιανίδης 20 (1), Ρέμπελος, Καλαμπόκης, Δοξάκης 1, Χατζίδης 9.

Τιτάνες Παλαμά (Χ. Φόρος): Μπιζιώτης 3 (1), Πανάρας 23 (5), Αργύρης 2, Γεωργατζάς 18 (2), Παπαϊωάννου 6, Δερμιτζάκης 10, Φαλιάκης, Αρχοντής, Μούμογλου 4, Χατζής, Αποστολάκης 4, Πανάρας 4.

 

Πηγή: karditsasportiva.gr