Σεμινάριο προπονητικής για την θετική παροχή κινήτρων και την αποφυγή του ντόπινγκ

596

Σεμινάριο προπονητικής για την θετική παροχή κινήτρων και την αποφυγή του ντόπινγκ

Στα πλαίσια του προγράμματος CoachMade, συνεργασία των πανεπιστημίων Curtin (Perth Australia), του Leeds Beckett (UK) και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη και χρηματοδότηση της Διεθνούς Ολυμπιακή Επιτροπής (ΔΟΕ) και της WADA, διοργανώνονται δωρεάν σεμινάρια/εργαστήρια προπονητικής, με έμφαση στις ικανότητες επικοινωνίας, την θεωρία κινήτρων και την αποφυγή του ντόπινγκ.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν;
Οι υποψήφιοι/ες συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να είναι ενεργοί προπονητές/τριες, ανεξαρτήτου αθλήματος. Η συμμετοχή προϋποθέτει την διατήρηση τουλάχιστον 6 αθλητών/τριών τους (ηλικίας άνω των 14 ετών) σε προπονητικό πρόγραμμα το διάστημα Οκτώβριος 2017- Φεβρουάριος 2018. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει ατομικό επίπεδο ή σε συλλογικό επίπεδο (π.χ. δήλωση συμμετοχής από αθλητικούς συλλόγους). Το πρόγραμμα θα δεχθεί 40 υποψήφιους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πότε και που;
Δύο (2) σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με απόσταση τουλάχιστον 6 εβδομάδων μεταξύ τους από εκπαιδευμένο αθλητικό ψυχολόγο. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις της Θέρμης. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες τεχνικές στο διάστημα που μεσολαβεί των δυο σεμιναρίων, με την υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας. Μη παρεμβατικές και σύντομες αξιολογήσεις θα πραγματοποιηθούν σε τρία στάδια, πριν, στο μέσο, και στο τέλος της παρέμβασης.

Τι περιμένω από την συμμετοχή μου;
Τα σεμινάρια θα συμβάλουν στην περαιτέρω σας επαγγελματική εξέλιξη και στην θετική εξέλιξη των αθλητών σας. Η συμμετοχής σας θα συνοδευτεί από πιστοποιητικό συμμετοχής και μια δώρο-επιταγή των 30 ευρώ για αθλητικά είδη. Οι αθλητές σας θα συμμετέχουν σε κλήρωση για δώδεκα (12) δώρο-επιταγές των 50 ευρώ για αθλητικά είδη.

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Παυλίδη Γιώργο στο gipavlidis@seerc.org.

www.coachMADE.com

​​