Σειρά από δυνατά φιλικά τεστ για τους Τιτάνες Παλαμά

516

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται από την ημέρα που οι Τιτάνες Παλαμά «πάτησαν» γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι Παλαμιώτες καθημερινά ακολουθούν πολύ απαιτητικές προπονήσεις  υπό την τεχνική καθοδήγηση του Χάρη Φόρου και του άμεσου συνεργάτη του, Αποστόλη Γιουβρή, με σκοπό αρχικά να υπάρξει βελτίωση στη φυσική κατάσταση και στα ατομικά χαρακτηριστικά του αθλητή και στη συνέχεια η απαιτούμενη ομοιογένεια και η επεξεργασία της τακτικής, ώστε οι Τιτάνες να αποκτήσουν έναν συγκεκριμένο αγωνιστικό προσανατολισμό και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Για να επιτευχθούν τα παραπάνω, βέβαια, στο πρόγραμμα εντάσσονται και τα φιλικά, μέσα από τα οποία ο Χάρης Φόρος θα επιδιώξει να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παιχτών του, να πειραματιστεί σε πρόσωπα και σχήματα και να δώσει ευκαιρίες για εφαρμογή των όσων δουλεύονται στις προπονήσεις για να υπάρξει καλύτερη εικόνα στην πορεία της προετοιμασίας.

Ήδη η διοίκηση των Τιτάνων σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ έχουν κάνει τις επαφές με αντιπάλους και έχει οριστικοποιήσει τα πρώτα τεστ, τα οποία είναι διαφορετικού βαθμού δυσκολίας και σίγουρα θα δώσουν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

Έτσι, οι Παλαμιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Καρδίτσας αρχικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 11 Σεπτεμβρίου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ερμή Αγιάς που προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική. Θα ακολουθήσουν τεστ με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας εντός και εκτός έδρας, ομάδα που αγωνίζεται με τη σειρά της στη Γ’ Εθνική αλλά και φιλικό με τους δευτεραθλητές ΕΣΚΑΘ, Γ.Σ. Σοφάδων.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, οι Τιτάνες έχουν ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις τους και το ρόστερ είναι σχεδόν πλήρες, με τους Παλαμιώτες να είναι σε αναζήτηση παίχτη που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5, ώστε να θωρακίσουν και τη ρακέτα τους.

Εξάλλου, στους Τιτάνες βρίσκονται σε αναμονή σε ό,τι αφορά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

 

Πηγή: karditsasportiva.gr