Σίμτσακ: «Ευχόμαστε ο Άρης να γίνει και πάλι μεγάλος»

635

Σε τροχιά τετράδας παρέμεινε ο Άρης, μετά τη νίκη του στα Τρίκαλα. Πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποίησε ο Βασίλης Σίμτσακ και λίγο μετά το ματς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Βασίλη, είχατε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα με τα Τρίκαλα. Θεωρείς ότι έπαιξε σημαντικότερο ρόλο, το γεγονός, ότι είχατε μεγαλύτερο κίνητρο στο παιχνίδι;

«Θεωρώ ότι ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος. Τα Τρίκαλα έπαιζαν χωρίς άγχος διότι είχαν εξασφαλίσει την κατηγορία. Εμείς έπρεπε να πάρουμε το ματς και στο τέλος τα καταφέραμε».

Τώρα παίζετε με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύεις ότι είναι μία πρόβα τζενεράλε ενόψει των πλέι οφ;

«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι, το οποίο πρέπει να διεκδικήσουμε διότι έχουμε μεγάλες πιθανότητες για την τετράδα. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας, για να δούμε που βρισκόμαστε, πριν μπούμε στα πλέι οφ».

Τι πιθανότητες δίνεις στον Ολυμπιακό να πάρει το 4ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο;

«Έχω μεγάλη πίστη στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τροπαίου. Έχει δείξει, ότι σε τέτοιες διοργανώσεις, έχει τον τρόπο και τους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να περάσουν οποιοδήποτε εμπόδιο».

Θεωρείς ότι είναι πολύ κοντά η στιγμή, που ο Άρης θα γίνει και πάλι μεγάλος;

«Το ευχόμαστε όλοι στην ομάδα αυτό. Είναι κάποια πράγματα, τα οποία γίνονται για το καλό της ομάδας. Ελπίζω να προχωρήσουμε σωστά, να μείνουν οι άνθρωποι κοντά στην ομάδα και ο Άρης θα γίνει και πάλι μεγάλος. Αυτό θα κάνει καλό και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα».