Ρεκόρ συμμετοχών στο “Summer Sports Camp” της ΧΑΝΘ

1254

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημειώνει ο θεσμός του Summer Sports Camp της Χ.Α.Ν.Θ.  Είναι αξιοσημείωτο ότι φέτος το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σε αυτή την πρώτη εβδομάδα του Camp πραγματοποιήθηκε  ρεκόρ συμμετοχών με 265 παιδιά να μετέχουν στο πρόγραμμα. Η ΧΑΝΘ θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δραστηριότητες μας.

Θυμίζουμε ότι μέσω του Sports Camp τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή καθοδηγούμενοι από εξειδικευμένο προσωπικό, (από τους υπευθύνους προπονητές, τον Γιάννη Ουζούνη, τον Νίκο Σερέτη και τον Θανάση Παυλούδη και τους συνεργάτες τους), με όλα τα αθλήματα όπως :μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, πινγκ πόνγκ, τοξοβολία ,tae kwon do, τζούντο, κολύμβηση , τένις και ξιφασκία.

Η συμμετοχή στο SPORTSCAMP αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-15 ετών, τα οποία χωρίζονται σε γκρουπ ανάλογα με το αγωνιστικό επίπεδο και την ηλικία.

Εκτός των καθιερωμένων αθλημάτων, το πρόγραμμα των καμπ περιλαμβάνει την capoeira, το dance aerobic για τα κορίτσια, το paintball καθώς και επιτραπέζια-διαδραστικά παιχνίδια!

Τα SPORTSCAMPS διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, δηλαδή στο αθλητικό κέντρο Μ. Τσικίνας, στις υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδο 5Χ5, γήπεδα τένις) και στην κλειστή πισίνα.