Πώς το ΝΒΑ «ανακάλυψε»… κατά λάθος τον Βουλγαρόπουλο!

2608

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος θα συμμετάσχει από αύριο στο “Μπάσκετ Χωρίς Σύνορα” που διοργανώνει το ΝΒΑ και η FIBA στο Ισραήλ και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως κλήθηκε εκεί.

Στον ευρωπαϊκό αγώνα του Άρη με την Στρασμπούρ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν έρθει στο Αλεξάνδρειο πολλοί σκάουτ ομάδων του ΝΒΑ, προκειμένου να καταγράψουν τις επιδόσεις του Φρανκ Ντιλικινά, του Γάλλου πλέι μέικερ που εν τέλει έγινε φέτος ντραφτ από τους Νικς.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του ΝΒΑ που ήταν στο γήπεδο είδαν να μπαίνει στην κεντρική σάλα του Παλέ για προπόνηση ένα ψιλόλιγνο παιδί.

Ήταν ο Στράτος Βουλγαρόπουλος και ξεκινούσε προπόνηση με την εφηβική ομάδα του Άρη. Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να αντιληφθούν οι άνθρωποι του ΝΒΑ ότι μπροστά τους υπάρχει μια “ειδική περίπτωση”. Παιδί 17 ετών με ύψος 2,15μ. δεν βρίσκεται εύκολα πουθενά.

Ανεξαρτήτως του πόσο ταλέντο έχει, κι αν καταφέρει να παίξει μπάσκετ, είναι μια “ειδική περίπτωση”. Τσέκαραν το όνομά του και κάπως έτσι ο Βουλγαρόπουλος έφτασε σήμερα στο Ισραήλ, παρότι δεν ήταν ούτε καν στην προεπιλογή της Εθνικής Εφήβων!

Πηγή: pressaris.gr

https://northbasket.gr/%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%B8/