Πρώτη νίκη για την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας

449

Τη πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε η αντρική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας καθώς επικράτησε του αήττητου μέχρι τότε Βατανιακού με 43-56.

Η φιλοξενούμενη ομάδα επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και βοηθούμενη στο σκοράρισμα από τους νεαρούς Μπάμπο και Τούφα προηγούνταν σε όλο σχεδόν τον αγώνα. Οι «παλιοσειρές» Σκουλαριώτης Μουρατίδης και Σιδηρόπουλος πάγωσαν με την εμπειρία τους το ρυθμό του αγώνα στη τελευταία περίοδο και στην προσπάθεια του Βατανιακού να πλησιάσει στο σκορ και τελικά το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα ήρθε εύκολα σε μια σκληρή και δυνατή έδρα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισαν η εκτός έδρας νίκη της Αλεξάνδρειας στη Γουμένισσα με 73-75 και η δύσκολη επικράτηση του ΑΟΚ Βέροιας εντός έδρας με 80-74 επί της νεοφώτιστης ΑΓΕ Πιερίας. Στη βαθμολόγια προηγούνται οι ΑΟΚ Βέροιας, Πανεδεσσαικός και Αριδαία με 6 βαθμούς ενώ η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση με 4.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής ο Ζαφειράκης Νάουσας δίνει ακόμα ένα ντέρμπυ αυτή τη φορά εντός έδρας. Πιο συγκεκριμένα στις 18:00 θα υποδεχτεί την ομάδα του Πανεδεσσαικού. Η ομάδα της Έδεσσας (η μία από τις δύο που αγωνίζονται στη κατηγορία) είναι αήττητη ως τώρα και πρώτη στο πρωτάθλημα, καθώς παρουσιάζει ένα γεμάτο και έμπειρο ρόστερ.

 

Πηγή: inaoussa.gr