Προετοιμάζονται για τον πρώτο εκτός έδρας οι Μαχητές

858

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν ιδανικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τους Μαχητές αλλά όλοι στα Πεύκα έδειξαν να το ξεχνούν εύκολα μιας και η φετινή Α2 δεν σε αφήνει χρόνο για δεύτερες σκέψεις. Άπαντες γνωρίζουν ότι η φετινή χρονιά θα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες και έτσι έχει σχεδιαστεί και η κατάλληλη στρατηγική διαχείρισης των τυχόν κακών αποτελεσμάτων.

Ο coach Χατζηκυριακίδης  δεν είχε ούτε αυτήν την εβδομάδα κοντά του τους Στόλη και Θεοδωράκο και αυτο ειναι κατι που η ομαδα θα πρεπει να το αφομοιωσει και στο επερχομενο παιχνιδι στην Ερυθραία. Για την ^η αγωνιστικη του πρωταθληματος ανακοινωθηκε η αλλαγη της ωρας του παιχνιδιού μας με τον Φαρο Κερατσινιου που θα τελεστει στις 16:00 αντι για τις 17:00. Σε σχεση με αυτο το συμβαν πηραμε την παρακατω ανακοινωση απο τη Διοικηση της ομδος :

” Θα θελαμε να ευχαριστησουμε τη Διοικηση του Φαρου Κερατσινιου για την θετική τους απαντηση ως προς το αιτημα μας για  αλλαγη της ωρας διεξαγωγης του μεταξυ μας αγωνα για την 6η αγωνιστικη του πρωταθληματος της Α2. Η κίνηση τους να μας διευκολυνουν για συγκοινωνιακους λογους δειχνει το πνευμα αλληλεγγυης που πρεπει να υπαρχει αναμεσα σε ολα τα σωματεία της κατηγορίας.”