Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ανδρικού των Μαχητών Πεύκων

507

Σε μια όμορφη βραδιά και σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε χθές η παρουσίαση της αντρικής ομάδος των Μαχητών Δόξας Πεύκων για τη σεζόν 2016-17.

Φίλαθλοι της ομάδος, γονείς των ακαδημιών μας, φορείς της περιοχής αλλά και τα αγωνιστικά τμήματα μαζεύτηκαν χθες στο εστιατόριο “ΚΟΡΥΦΗ” για να δουν από κοντά και να γνωριστούν με τους νεόυς αθλητές.

Το λόγο πήρε στην αρχή ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ , Άγγελος Παντέλογλου, ο οποίος έκανε ένα μίνι απολογισμό της περσινής χρονιάς και στη συνέχεια σύστησε το καινούργιο ΔΣ σε όλους τους παρευρισκομένους. Από την πλευρά του Δήμου μίλησε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Πεύκων κύριος Αλέκος Σιμητόπουλος ο οποίος , αφού είναι και άνθρωπος του χώρου, υποσχέθηκε να είναι κοντά στην ομάδα σε όλη τη χρονιά και τόνισε ότι ο Δήμος είναι αρωγός σε ομάδες σαν τους Μαχητές που έχουν έντονη ενασχόληση με δρώμενα σχετικά με νέα παιδιά.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε αργότερα από την ομάδα μας στον Μιχάλη Ζορπίδη ,του τουριστικού οργανισμού ΖΟΡΠΙΔΗΣ ,ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου τα τελευταία 6 χρόνια αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής της ομάδος Λευτέρης Χατζηκυριακίδης εξηγώντας τη δυσκολία που θα έχει και το φετινό πρωτάθλημα γεγονός που καθιστά πολύ σημαντικό την στήριξη όλων σε αυτήν την προσπάθεια. Ο Πρόεδρος της ομάδος ακολούθως παρουσιάσε έναν έναν τους αθλητές και τους έδωσε τις φανέλλες τους για τη νέα χρονιά. Για μια ακόμη φορά την παράσταση έκλεψε ο Karamo Jawara ο οποίος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα για τους μικρούς μας φίλους.