Πλήρης ανανέωση στο ρόστερ του ΓΑΣ Κομοτηνή

942
Με το παρακάτω άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΓΑΣ Κομοτηνή ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τη πλήρη ανανέωση που επήλθε στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν:
“Πλήρη ανανέωση φέτος για την αντρική μας ομάδα, αφού πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που θα φορέσουν την ιστορική φανέλα του συλλόγου, τόσο ως νέες μεταγραφές, όσο και ως έφηβοι οι οποίοι θα προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα.

Από την περσινή ομάδα έφυγαν

Προπονητές:  Κώστας Ντίνας, Κίμων Λεχούδης, Χασάν Βελή

Παίκτες: Λεωνίδας Διαμαντίδης (σταμάτησε), Δημήτρης Καραμπέκης (Α Ε Κομοτηνής, Γ Εθνική),  Κίμων Λεχούδης (Α Ε Κομοτηνής, Γ Εθνική), Ανδρέας Μπεκρής (Κόροιβος Αμαλιάδας, Α1),  Χασάν Βελή (σταμάτησε), Βασίλης Στασινόπουλος (Δημοκρίτειο, Α’ τοπικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ) Βασίλης Μπούντας (Δημοκρίτειο, Α’ τοπικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Ήρθαν οι παρακάτω

Προπονητής:  Νεοκλής Λεμονίδης

Παίκτες: Γιώργος Καναράς (Α Ε Κομοτηνής, Γ εθνική), Χρήστος Καραγιώργος (Ευκαρπία, Γ εθνική), Παναγιώτης Καραμπέκης (Ίκαροι Σερρών, Γ εθνική), Παναγιώτης Σαββίδης (Αίας Κομοτηνής, έφηβος), Χρήστος Σιμάκης (BC Βόλος Α΄τοπικό ΕΣΚΑΘ), Γιώργος Σκεμπής (Ακαδημία Ρεθύμνου, Γ εθνική), Κωστής Χατζηδημητρίου (Α Ε Κομοτηνής, Γ εθνική)

Παρέμειναν

Γυμναστής: Γιώργος Καζάκος

Παίκτες: Νάσος Αθανασίου, Μάρκος Καλαντζής, Σταύρος Πίτατζης, Καδήρ Χαλήλ

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε δυο δικά μας παιδιά που φέτος θα αγωνιστούν στην Α εθνική. Τον Γιώργο Μανάκα που παίζει στην Α2 με την ομάδα της Καβάλας και τον Αντρέα Μπεκρή που παίζει στην Α1 με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Πάντα χαιρόμαστε όταν συνεισφέρουμε στην ανοδική πορεία αθλητών που πέρασαν από την ομάδα μας, είτε είναι παιδιά της πόλης, είτε φοιτητές που έγιναν κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας.

Σχετικά με τη μεταγραφή του αθλητή μας Λεχούδη Κίμωνα στην ΑΕ Κομοτηνής, επειδή πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν, το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, δηλώνει ξεκάθαρα ότι για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του συνεκτιμήθηκαν τα παρακάτω:

1) Η έντονη επιθυμία του αθλητή να μετακινηθεί στην ΑΕΚ

2) Η πολύχρονη προσφορά του αθλητή αλλά και του αείμνηστου πατέρα του Νεοκλή, στο σύλλογό μας

3) Τα έμψυχα ανταλλάγματα, δηλαδή οι αθλητές Καναράς Γιώργος και Χατζηδημητρίου Κώστας από την ΑΕΚ στο ΓΑΣ. Δυο καλοί παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες που αγαπούν την προπόνηση και ενδιαφέρονται για το καλό της ομάδας

4) Η έμπρακτη απόδειξη της νοοτροπίας του ΓΑΣ να μην στέκεται εμπόδιο σε κανέναν αθλητή του, που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει τα μέγιστα.

Ευχόμαστε στον πάντα δικό μας Κίμωνα, καλή σταδιοδρομία και στην ΑΕΚ καλή συνέχεια.

Διευκρίνιση: Ο αθλητής Σιμάκης Χρήστος αποκτήθηκε από το σύλλογο B.C. Βόλος ως ελεύθερος και όχι από την Α Ε Κομοτηνής, όπως λανθασμένα γράφτηκε από κάποιο αθλητικό site, και θα ξαναφορέσει τη φανέλα του ΓΑΣ

Με τιμή, το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ”