Παρόντες οι Βετεράνοι Ελλάδας στο φιλικό της Πυλαίας και το… παράπονο

372

Πριν από δύο μέρες ο Υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος παραβρέθηκε στην επίσημη έναρξη του προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο» στη Θεσσαλονίκη σε σχολικό αθλητικό συγκρότημα της Πυλαίας όπου και παρακολούθησε στο κλειστό γυμναστήριο, αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα του «Κοινωνικού Σχολείου» και στην ομάδα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας αποτελούμενη από τους Κωνσταντινίδη, Κούβελα, Νικολαΐδη, Παναγιωτίδη, Γιαννουζάκο, Κακιούση, Λάππα, Πρέλεβιτς, Μπαλογιάννης, Λιπηρίδης, Νικολαΐδης.

Προπονητής της ομάδας του «Κοινωνικού Σχολείου» ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Ιωαννίδης και τον Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ενώ στις εκδηλώσεις παρέστη και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός.

veteranoi 2

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας: “Με μεγάλη χαρά πήρε μέρος σε αυτή την εκδήλωση και άμεσα ενημέρωσε όλα τα μέλη του για τη συμμετοχή τους. Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι να αναφέρουμε ένα γεγονός που μας δυσαρέστησε και μας απογοήτευσε.

Μετά από κάλεσμα μας προς το μέλος του συλλόγου μας Δημήτρη Μασλαρινό, ο οποίος τυγχάνει να εργάζεται ως υπάλληλος του Δήμου Συκεών, για συμμετοχή του στον αγώνα, λάβαμε από τον Δήμαρχο Συκεών κ. Δανιηλίδη την άρνηση του να του παραχωρήσει ολιγόωρη άδεια για να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα των Βετεράνων. Εκφράζουμε την πλήρη απογοήτευση μας όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους συμπεριφορές από δημοτικούς άρχοντες, τους οποίους θεωρούμε αρωγούς μας σε προσπάθειες που αφορούν τη νεολαία και τον αθλητισμό.

Πιστεύουμε πως δεν θα έπρεπε μικροκομματικά συμφέροντα να μπαίνουν ως κριτήριο για τη δράση κανενός, αλλά αντίθετα όλοι μας πρέπει να προστρέχουμε και να βοηθούμε όσο μπορούμε για την προώθηση του αθλητισμού και ειδικότερα σε εκδηλώσεις που συμμετέχουν παιδιά και νέοι της πόλης μας”.