Παρελθόν από την ΑΕ Κομοτηνής ο Γιώργος Κουτσοβασίλης

1055

Παρελθόν αποτελεί ο επί χρόνια ηγέτης και αρχηγός της ΑΕ Κομοτηνής, Γιώργος Κουτσοβασίλης, με τον σύλλογο να εκδίδει την σχετική ανακοίνωση για την αποχώρηση του.

Το τέλος στην σχέση των δυο πλευρών είχε φανεί από το γεγονός  ότι δεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Καλαμαριά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και παρέμεινε στην Κομοτηνή, δίνοντας μάλιστα το παρών στην αναμέτρηση του ΓΑΣ με τον Μαντουλίδη.

Ο 40χρονος, και κατά κόρον καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ, αποτελεί ένα “κεφάλαιο” για το μπάσκετ της Ροδόπης όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «xronos.gr» και τον παίκτη που κρατούσε την ομάδα στα δύσκολα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του συλλόγου :

«Η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής εκφράζει τις ευχαριστίες της στο πρόσωπο του Γιώργου Κουτσοβασίλη για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο…

Μαζί πανηγυρίσαμε την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την καθιέρωση στην συνείδηση της μπασκετικής κοινότητας..

Ο Γιώργος, αποτέλεσε αρχηγός και ηγέτης και ήταν τιμή μας που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας. Η φανέλα με το νούμερο 10 θα είναι πάντα συνδεδεμένη με το όνομα Κουτσοβασίλης..

Δεν λέμε αντίο αρχηγέ αλλά εις το επανιδείν…»

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ε. Κομοτηνής Βasketball Club.
Φωτογραφία του χρήστη Α.Ε. Κομοτηνής Βasketball Club.
Φωτογραφία του χρήστη Α.Ε. Κομοτηνής Βasketball Club.