Παρέμειναν στη Γ1 ΕΚΑΣΘ ΔΕΗ και Ορφέας Σουρωτής

1193

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα της ΔΕΗ για το πρωτάθλημα της Γ1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ, επικρατώντας στον δεύτερό της αγώνα για τα play-out του Ορφέα Σουρωτής με 51-48. Με τα κυριακάτικα αποτελέσματα της Γ΄ Εθνικής τελικά παραμένουν στην κατηγορία ΔΕΗ και Ορφέας Σουρωτής και υποβιβάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου.

Ο αγώνας ήταν κακός με τις δύο ομάδες άστοχες. Η ομάδα του Δαμιανού Αμανατίδη ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Στο τέλος οι παίκτες του Ορφέα Σουρωτής μείωσαν το σκορ μέχρι τους τρεις πόντους, χωρίς να καταφέρουν τίποτα περισσότερο. Εκτός από τους συνήθεις ύποπτους Κεραμάρη και Μαρκούδη που στο συγκεκριμένο αγώνα εκτός από το επιθετικό κομμάτι βοήθησαν πολύ και στην άμυνα, ο Χάρης Γεωργακάκης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση, ενώ και ο Νίκος Δημόπουλος ήταν από τους διακριθέντες χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Δεκάλεπτα : 13-15, 18-30, 38-43, 48-51  Διαιτητές : Τοκμακίδης-Τσαλκιτζής

ΔΕΗ (Αμανατίδης) : Δημόπουλος 6, Μαρκούδης 8, Παπαρδέλης 2, Αμανατίδης, Ζήκος 4, Γιατσίδης 3(1), Κεραμάρης 15(1), Βούλγαρης 2, Γεωργακάκης 13.

Ορφέας Σουρωτής (Γραφιαδέλλης) :  Μπάνης, Κούρογλου 11(3), Καραστεργίου 13(3), Δήμου 2, Μπαμπούλας 6, Ταμβάκης 3(1), Σαμψωνίδης 2, Κώνστας, Οικονόμου 11, Χατζηγιαννίδης.