Παπαχρήστος: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται»

599

Χωρίς απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αμύντα,που θα διεξαχθεί το Σάββατο (02/12, 17.00) στο κλειστό του Υμηττού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2.

Εκτός από τον εδώ και καιρό απόντα Σωκράτη Ναούμη, που πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ, ο Χρήστος Χασανίδης έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Για τη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και τη συνέχεια στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, μίλησε ο εκ των αρχηγών, Γιάννης Παπαχρήστος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στην Α2 τα λάθη δεν συγχωρούνται και όλα μετράνε. Είναι τέτοια η δυναμική αυτού του πρωταθλήματος που κάθε ματς είναι δύσκολο, που κάθε ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να παλεύουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας. Δυστυχώς, όλα τα ματς για εμάς είναι εκτός έδρας, αφού δεν παίζουμε στην έδρα μας. Αλλού προπονούμαστε και αλλού δίνουμε τους αγώνες μας, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε κι αυτό».

Όσον αφορά στους τομείς, που χρειάζονται βελτίωση οι «βυσσινί», πρόσθεσε: «Πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα, να πονάμε περισσότερο το συμπαίκτη μας. Χρειαζόμαστε βελτίωση στην άμυνα, καθώς δεχόμαστε εύκολους πόντους κι αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί η ομάδα δεν είναι δομημένη έτσι ώστε να μπορεί να γυρίζει μεγάλες σε βάρος της διαφορές». Μίλησε και για τους φιλάθλους τους, συμπληρώνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στηρίζει. Μπορεί να μην είναι πολύς, αλλά σε κάθε ματς είναι εκεί για εμάς. Τον θέλουμε κοντά μας ώστε να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».