Παπαδόπουλος: «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη»

829

Ο Πολύγυρος ανέβηκε στην Γ’ Εθνική με στόχο να μην μείνει για πολύ. Μετά την περσινή άνοδο η ομάδα της Χαλκιδικής βάζει πλώρη για ακόμα παραπάνω, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με προπονητικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιώργο Πεγιά η ομάδα ετοιμάζεται για την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο. Ο κόουτς Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ και δήλωσε:

Για την εξαιρετική πορεία του Πολύγυρου στο πρωτάθλημα: «Η πορεία είναι απόλυτα επιτυχημένη, καθώς ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες μας σε σχέση με τους στόχους που είχαμε στην αρχή της χρονιάς. Ως νεοφώτιστοι ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όμως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.

Στην αρχή του πρωταθλήματος ξεχώριζαν κάποιες ομάδες, όμως οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες. Μέχρι τώρα έχουμε μόλις δύο ήττες. Η μία έγινε μέσα στη Σταυρούπολη από την τοπική ομάδα με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο κι η δεύτερη έγινε στο ντέρμπι με την Ευκαρπία στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Η μέχρι τώρα πορεία μας βγήκε μέσα από σκληρή δουλειά κι από την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι παίκτες μας».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Στο ρόστερ βρίσκονται πολλοί παίκτες που κατάγονται από τη Χαλκιδική κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα της ομάδας. Είναι επιθυμία των διοικούντων να υπάρχει έντονο το τοπικό στοιχείο. Σε αυτά τα παιδιά έγιναν κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών από τη Θεσσαλονίκη κι έτσι δημιουργήθηκε μία καλή χημεία».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται με την Ελευθερούπολη: «Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια που μας έχουν μείνει. Η Ελευθερούπολη μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, ενώ έχει και βαθμολογικό κίνητρο καθώς δίνει μάχη παραμονής. Την τελευταία αγωνιστική που έπαιζαν κέρδισαν την δεύτερη Ευκαρπία κι αυτό αποδεικνύει ότι δεν θα είναι ένα εύκολο ματς».

Για τη συνεργασία του με τον κόουτς Γιώργο Πεγιά: «Είναι η δεύτερη χρονιά που είμαστε μαζί. Η σχέση μας είναι εξαιρετική και μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει κουμπάρος μου. Ως προπονητικό δίδυμο συνεργαζόμαστε στα πάντα και πράττουμε σε όλα ως δύο πρώτοι προπονητές».