Παπαβασιλείου: «Με εκφράζει το φετινό πλάνο του ΒΑΟ, σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις»

686

Αν η περσινή «κακή» χρονιά μπορεί να έχει κορυφαίο πάικτη για τον ΒΑΟ, τότε αναμφίβολα τον τίτλο αυτό δεν μπορεί να κατέχει άλλος από τον πολύπειρο γκαρντ Δημήτρη Παπαβασιλείου.

 

Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν την καριέρα του στον «Βυζαντινό». Η ομάδα του ΒΑΟ με την παραμονή του Παπαβασιλείου του Ζησόπουλου αλλά και την προσθήκη του Άλης Βουνάκης φιλοδοξεί να κατακτήση εκ νέου την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το Northbasket.gr επικοινώνησε με τον MVP της περσινής περιόδου του ΒΑΟ, ο οποίος με την σειρά του μας είπε τα εξής:

«Πέρσι η χρονιά δεν πήγε όπως περιμέναμε και σχεδιασαμε οπότε νομίζω πως κάτι έχουμε αφήσει στη μέση για τη φετινή χρονιά. Οι άνθρωποι του ΒΑΟ με πλησίασαν πολυ όμορφα και αληθινά, με ξέρουν και τους ξέρω πλέον, είχαμε μια άριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς πέρσι και δεν έχω κανένα παράπονο.

Το πλάνο που μου παρουσίασαν για φέτος με εκφράζει, και επειδή και οι επαγγελματίες μου υποχρεώσεις είναι αυξημένες αποφάσισα να μείνω στην ομάδα με χαρά, και να ξανά παίξω στην πολύ δυνατή Α’ Εκασθ μετά από 8 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Ευχαριστώ όσες ομάδες με πλησίασαν, με τιμανε πραγματικά, κι ευχαριστω την ομάδα μου τον Βαο για τη ζέστη προσέγγιση. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια, με υγεία και πολλές επιτυχίες. Καλό καλοκαίρι σε όλους».