Παπαβασιλείου: «Είμαστε… άρρωστες γριές!»

910

Εντυπωσιακές και άκρως… οπαδικές τοποθετήσεις από την Μαρία Παπαβασιλείου, η οποία μίλησε για την μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του Ηρακλή στην Α2 γυναικών.

Η αθλήτρια του Ηρακλή σημείωσε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα:

Αποφάσισαν να… τρελάνουν τους πάντες…

«Από τη δεύτερη αγωνιστική και μετά το πήραμε απόφαση να τους τρελάνουμε όλους. Η ήττα στην πρεμιέρα στις Σέρρες μας πείσμωσε. Η αλήθεια είναι ότι το 2018 έχουμε μπει πολύ δυνατά στο παρκέ με εύκολες νίκες. Είμαστε μία ομάδα που ουσιαστικά δεν κάναμε την προετοιμασία που θέλαμε, ενώ μετά την πρεμιέρα αλλάξαμε προπονητή. Μας βοήθησε πολύ όμως η μίνι προετοιμασία που κάναμε μέσα στις γιορτές».

Συστηματική δουλειά… 

«Ο κ. Λαμπρόπουλος τα καταφέρνει περίφημα. Το ρόστερ είναι θεωρώ δέκα επίπεδα πιο πάνω και αυτό που μας έλειπε ήταν η καλή προπόνηση. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε μέσο όρο 20 ασσίστ και αυτό κάτι λέει. Παίζουμε πολύ ομαδικά, σκοράρουμε όλες και πασάρουμε όλες. Κάθε παίκτρια έχει έναν ρόλο, δεν περιμένουμε μόνο από μία συγκεκριμένη να τραβήξει. Η ομαδικότητα είναι εμφανής στην ομάδα. Δεν είμαι μία, είμαστε δώδεκα, όλες μαζί νικάμε».

Άρρωστες… «γριές»… 

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ ζεστό. Ταιριάζουμε και ηλικιακά αν εξαιρέσεις τη Γιαννοπούλου. «Γριές» άρρωστες είμαστε όλες και η Γιαννοπούλου η… γιαγιά μας. Το πόσο… «γριές» είμαστε φαίνεται, καθώς  έχουμε δεθεί με την ομάδα».

Άυπνες… για την άνοδο…

«Το επόμενο παιχνίδι με τον Αρχέλαο είναι «πονηρό» και όλα έτσι θα είναι.Πρέπει να είμαστε σοβαρές και συγκεντρωμένες μέχρι τέλους. Δεν κοιμόμαστε πλέον, σκεφτόμαστε την Α1 συνέχεια. Βλέπω ότι και ο κόσμος το έχει αντιληφθεί και χαιρόμαστε που φέρνουμε πλέον τον κόσμο στο γήπεδο. Όνειρο της Λίνας Τραμουντάνη είναι η Α1 και το αξίζει τόσα χρόνια που ασχολείται με την ομάδα».