Πανελλήνιο Παίδων: Δηλώσεις Ζαφειρούδη-Κλωνάρα

1235

Μετά την λήξη του τουρνουά ο προπονητής των πρωταθλητών, Γιώργος Ζαφειρούδης, και ο MVP της διοργάνωσης, Δημήτρης Κλωνάρας μίλησαν στο basket.gr.

Γιώργος Ζαφειρούδης «Δεν κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Μάλλον όμως είμαι υπερβολικός. Θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα που έπαιξε κατά γενική ομολογία το ομορφότερο μπάσκετ. Αυτό δίνει αξία και στους ηττημένους. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα γιατί μάθανε στην διάρκεια της σεζόν ν΄ αγαπάμε το παιχνίδι, τους συμπαίκτες τους αλλά και εμπιστεύονται τους προπονητής τους. Όλοι μαζί γίναμε μια μεγάλη οικογένεια. Περάσαμε και δύσκολες στιγμές. Πολλοί μας αμφισβήτησαν αλλά εμείς δουλέψαμε, σκληρά, και καταθέσαμε την ψυχή μας για την πρωτιά.»

Δημήτρης Κλωνάρας: « Μια ονειρεμένη σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αφού κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε σκληρά όλοι μας για να φτάσουμε στην επιτυχία. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σ’ όλες τις αντιξοότητες που συναντήσαμε σε διάρκεια της σεζόν. Η αμφισβήτηση που δεχθήκαμε τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και εδώ μας πείσμωσε και μας δυνάμωσε. Κάναμε τα πάντα για να φτάσουμε στην πρωτιά.»