Παναθηναϊκός: «Κάνουν το άσπρο μαύρο»

560

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διάβασαν στο διαδίκτυο την ανακοίνωση του αντιπρόεδρου του ΠΑΟΚ και εξέδωσαν κείμενο όπου υποστηρίζουν τα εξής:

«Το  κείμενο προσπαθεί να αμαυρώσει τη δίκαιη νίκη των κοριτσιών του «τριφυλλιού» στο χθεσινό αγώνα των νεανίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ γενικά προσπαθούν εσχάτως να κάνουν το άσπρο μαύρο. Προσπαθούν χωρίς αποδείξεις να πείσουν τον κόσμο ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα βλέπει, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αγώνα νεανίδων .Σε επίπεδο ακαδημιών ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση μόνο όταν υπήρξαν βιαιοπραγίες κατά γονέων των αθλητριών στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

Δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτεί ο πολύτιμος χρόνος των προπονητών από το σκάουτινγκ για να «κόψουν» επίμαχες φάσεις που αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτά που λένε στον ΠΑΟΚ. Επίσης στην τελευταία προκήρυξη της ΕΟΚ δεν διάβασαν να επιτρέπεται στους προπονητές να μουτζώνουν και να εκτοξεύουν ύβρις από τον πάγκο. Τέλος, απορούν με τα λόγια του κ. Παπαδόπουλου που δεν ήταν καν στο γήπεδο».