Πήρε Παγκαλίδου η Νίκη Βόλου

504

Το τμήμα γυναικών του ΓΣ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση της καλαθοσφαιρίστριας Νένας Παγκαλίδου, ως ελεύθερη από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

Η ταλαντούχα αθλήτρια πέτυχε την εισαγωγή της σε τμήμα του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο και θα συνδυάσει τις σπουδές της με την μεγάλη της αγάπη, το μπάσκετ.

Η Νένα Παγκαλίδου κατάγεται από την Πτολεμαΐδα, είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,72μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Το ταλέντο της ξεχώρισε από μικρή ηλικία όταν και με την μικτή ομάδα επίλεκτων αθλητριών του Βορρά κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώσεων (κορασίδων) που διεξήχθη στην Πρέβεζα το 2010.

Παράλληλα, αγωνίστηκε δύο χρονιές με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας στην Α2 Εθνική κατηγορία και σε τελική φάση πανελληνίου κορασίδων. Στη συνέχεια, με την φανέλα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας έφτασε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων το 2014. Επίσης, έχει κληθεί στα κλιμάκια εθνικών ομάδων κορασίδων και νεανίδων αποδεικνύοντας το επίπεδό της ως αθλήτρια.

Η παρουσία της Νένας Παγκαλίδου στην φετινή ομάδα της Νίκης Βόλου αποτελεί μεγάλη χαρά για το σύλλογο διότι ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας που αποτελείται ως επί το πλείστον από νεαρές αθλήτριες, αλλά και για το γεγονός ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

Ο ΓΣ Νίκη Βόλου και το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου καλωσορίζουν την Νένα Παγκαλίδου στην πόλη και της εύχονται καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες. Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια της αθλήτριας για την εμπιστοσύνη τους.