Ο Χρήστος Μασλαρινός στο προπαιδικό του Αίαντα Ευόσμου

828

Στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών μπάσκετ του Αίαντα Ευόσμου εντάσσεται από σήμερα ο Χρήστος Μασλαρινός. Ο γνωστός τεχνικός αναλαμβάνει το προπαιδικό τμήμα του συλλόγου, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά: “Η Ακαδημία Μπάσκετ του Αίαντα Ευόσμου  βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη και ταυτόχρονα τιμητική θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μασλαρινό Χρήστο.

Ο Χρήστος Μασλαρινός έχει αγωνισθεί στην Α1 και Α2 Κατηγορίες και στις ομάδες Ηρακλής, Νέστορας, ΒΑΟ, Κ.Α.Ο.Δ., Αίαντα Ευόσμου και ήταν από τους  πιο αξιόλογους παίκτες και  σκόρερ ειδικά της Α2 κατηγορίας.

Είναι προπονητής με πτυχίο Γ’ κατηγορίας και έχει διεθνή εμπειρία, έχοντας εργασθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Santa Clarita High School , California και στο Lake Travis High School και Εlementary School, ΑUSTIN.

Στην Ελλάδα έχει εργασθεί για πολλά χρόνια στην Ακαδημία του Ηρακλή.

Είναι λάτρης της ενασχόλησης με μικρά παιδιά στα οποία ακούραστα προσφέρει τις γνώσεις του, αλλά και το ήθος του, σε όλους τους μικρούς λάτρεις του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης.

Ο Χρήστος Μασλαρινός θα αναλάβει το Προπαιδικό τμήμα του Αίαντα Ευόσμου, με προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μας.

Ευχόμαστε στον ίδιο αλλά και στα παιδιά του τμήματος υγεία πάνω απ’ όλα, όρεξη για πολύ δουλειά  και είμαστε σίγουροι για την εξέλιξη όλων των αθλητών που επανδρώνουν τα τμήματα της Ακαδημίας του Αίαντα Ευόσμου γιατί το προπονητικό staff, το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα μόλις ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει εχέγγυο για μία διαφορετική λειτουργία και οργάνωση των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του μεγαλύτερου Συλλόγου της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ήδη με την έναρξη των εγγραφών και των προπονήσεων από το Σάββατο 30/8 και την Κυριακή 31/8/2014, τουλάχιστον 20 νεοεγγραφέντες αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στα τμήματα, προμηνύοντας μία αύξηση του αριθμού των παιδιών τα οποία όπως αναμένεται θα ξεπεράσουν τα 250.

Η σοβαρή δουλειά επιβραβεύεται από αθλητές και γονείς”.