Ο Σπ. Χρυσοβιτσιάνος στο τεχνικό τιμ του Αθηναϊκού

699

Στο τεχνικό τιμ του Αθηναϊκού επιστρέφει ο Σπύρος Χρυσοβιτσιάνος, όπως έκανε γνωστό η διοίκησης της αθηναϊκής ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την ένταξη του coach Σπύρου Χρυσοβιτσιάνου στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας! Ο 41χρονος τεχνικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσθαίρισης (Α’ Κατηγορία) και επιστρέφει στην ομάδα μας ως βοηθός του Γαβρίλου Καλογερόπουλου!

Ο coach Χρυσοβιτσιάνος ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 ως προπονητής Κορασίδων και βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού, με την οποία ως το 2008 πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα-ανόδους (Α’ ΕΣΚΑ και Α2) καθώς και την 3η θέση στην Α1 το 2008! Στη συνέχεια διετέλεσε προπονητής παμπαίδων του Αθηναϊκού, συνεργάτης στον Θρίαμβο (Β’ και Α’ ΕΣΚΑ), βοηθός προπονητή στη ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. (Α1), προπονητής στην Αγία Παρασκευή (Α2), βοηθός προπονητή στο ανδρικό του Πολυκράτη Σάμου (Γ’Εθνική), ενώ τα τελευταία 2 χρόνια ήταν προπονητής κορασίδων και νεανίδων στη Δάφνη Αγ.Δημητρίου».

Ο Σπύρος Χρυσοβιτσιάνος δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Επιστρέφω μετά από 7 χρόνια στην ομάδα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα δίπλα στον μέντορά μου Γαβρίλο Καλογερόπουλο. Μια νέα σελίδα γυρίζει για τον Αθηναϊκό και χαίρομαι που σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι και εγώ αρωγός.

Υπάρχει πολύ όρεξη απ’ όλους για δουλειά προκειμένου να δώσουμε στον Αθηναϊκό την ώθηση που του έλειπε. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον Κο. Τσαγκαράκη Μανώλη και τον Κο. Πετρόπουλο Κώστα.

Εύχομαι τις επιτυχίες που πετύχαμε κατά το παρελθόν με τον κόουτς Καλογερόπουλο να τις επαναλάβουμε βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει. Υγεία πάνω απ’ όλα και καλό μπάσκετ για τη νέα χρονιά».