Ο Παναθλητικός Συκεών Πειραματικό καλωσορίζει την Ελένη Κυρατζή

627

Ο Παναθλητικός συνεχίζει και εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι της Α1 Γυναικών προσθέτοντας στο ρόστερ του άλλη μια νεαρή αλλά και πολύ ταλαντούχα αθλήτρια. Πρόκειται για την διεθνή εκ Πτολεμαϊδας Ελένη Κυρατζή που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη αλλά αυτή τη φορά με τα μπλαουγκράνα του Παναθλητικού και όχι με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Παναθλητικός Συκεών Πειραματικό καλωσορίζει στην οικογένειά του την Ελένη Κυρατζή (21 ετών, 1.70, play maker). H Ελένη Κυρατζή ανήκει στον Απόλλων Πτολεμαϊδας από όπου αποκτήθηκε με υποσχετική ενώ την προηγούμενη 2ετία αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ στην Α1.

Η Ελένη Κυρατζή, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, διετέλεσε αρχηγός της Εθνικής Νέων Γυναικών ενώ έχει κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων με τον Απόλλων Πτολεμαϊδας. Με τις εθνικές ομάδες έχει σημαντικές διακρίσεις όπως η 5η θέση στο Ευρωμπάσκετ Νεανίδων το 2012 όπου και εντυπωσίασε ως βασική play maker και η πρωτιά στις ασίστ στο Ευρωμπάσκετ Νέων το 2015.

kiratzh

Ο πρόεδρος του Παναθλητικού κος Γιώργος Γιαρένης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Ελένη στην ομάδα μας. Πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη η οποία συνδυάζει το ταλέντο, την νεανικότητα αλλά και την εμπειρία. Άλλωστε τη φετινή χρονιά θέλουμε η ομάδα μας να απαρτίζεται από νέα και ταλαντούχα παιδιά όπως είναι η Κυρατζή, όπως είναι η Σύρρα και η Νάστου που αποκτήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, όπως θα είναι άλλες 2 – 3 προσθήκες Ελληνίδων παικτριών. Θέλουμε να συνδυάσουμε μια καλή πορεία με την ανάδειξη νέων παικτριών και την ριζική ανανέωση της ομάδας που θέλει και μπορεί να βασιστεί σε νέα παιδιά».

Η Ελένη Κυρατζή δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Παναθλητικό. Είναι γεγονός ότι το πλάνο της διοίκησης με εντυπωσίασε και χαίρομαι πραγματικά που υπάρχουν ακόμη ομάδες που επενδύουν και στηρίζουν τα νέα παιδιά. Ο σύλλογος έχει σημαντική πορεία στο γυναικείο μπάσκετ και θέλω να πιστεύω ότι η επιστροφή της ομάδας στην Α1 θα συνοδευτεί και με μια πολύ καλή πορεία. Χαίρομαι φυσικά που θα συνεργαστώ ξανά με την coach Καφαντάρη κι ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

kiratzi