Ο Μπάρλοου στο 2ο Bane Basketball camp

657

Από το 1986 μέχρι και το 1995 μεσουρανούσε στα ευρωπαϊκά γήπεδα ως ένας εκ των κορυφαίων Αμερικανών παικτών υπερδυνάμεων όπως η Ολίμπια Μιλάνο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο ΠΑΟΚ και η Μπενετόν Τρεβίζο. Ο λόγος για τον Κένεθ Μπάρλοου που θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του 2ου Bane Basketball camp (BBC) που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας σε δύο περιόδους. Από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου και από 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου υπό την επίβλεψη του Bane Prelevic και των Θόδωρου Πολυμένη – Τάσου Αναστασιλάκη.

Πλέον, στα 46 του καμαρώνει τους δύο γιους του, Κέλσι και Κίναν να ακολουθούν τα χνάρια του, αγωνιζόμενοι στο Purdue και τους Indiana State Sycamores αντίστοιχα. O Ken όπως τον αποκαλούν ακόμη στα γήπεδα, είναι πανέτοιμος να διδάξει τα μυστικά του μπάσκετ σε όσους λάβουν μέρος στο BBC (www.banebasketball.com).
Ο Bane Prelevic αναφερόμενος στον Κένεθ Μπάρλοου επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι που θα ξανασυναντηθώ με τον Κένεθ μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθεί μαζί μας στη Θεσσαλονίκη και θα θυμηθούμε μαζί με την νέα γενιά την εποχή που υπήρχαμε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας, την εταιρία DoseraSport (www.dosera.gr) για την πολύτιμη συμβολή της στην διοργάνωση του φετινού camp».
Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταματούν εδώ καθώς πλειάδα ελλήνων προπονητών και αθλητών θα παρελάσουν από το Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας για να συμβάλουν στην ανάπτυξη ενός αθλήματος που μόνο χαρές μοιράζει στη χώρα μας.