«Ο μάνατζερ μου ο μπαμπάς μου»-Παιδεία σε αυτή την χώρα δεν έχουμε;

3189
Δεν υπάρχει γήπεδο σε όλη την Ελλάδα που δεν θα βρεις κάποιον «πατέρα» που έχει αυτοχρηστεί, προπονητής, μανατζερ, παιχταράς, ξερόλας, πρόεδρος, έφορος, super ξερόλας, και φυσικά ο ΠΑΤΕΡΑΣ του μεγαλύτερου ταλέντου που έχει βγάλει η Ελλάδα.

Δεν υπάρχει γήπεδο σε όλη την Ελλάδα που δεν θα βρεις κάποιον «πατέρα’ που έχει κολλητό τον προπονητή της ομάδα που παίζει ο γιος ή η κόρη, που του δίνει οδηγίες και συμβουλές επειδή εκείνος ξέρει καλύτερα και που φυσικά θάβει και κάνει τα πάντα για να διώξει, όταν το παιδί του δεν παίζει, επειδή βρέθηκε ένας «άχρηστος» ο οποίος δεν ξέρει τι του γίνεται να μην βάλει τον γιο του ή την κόρη μέσα στο παιχνίδι.

Αυτό το παιδί που έχει την ατυχία να έχει τέτοιους γονείς έχει μόνο δύο επιλογές να κάνει στην ζωή του. Ή θα γίνει «κωλόπαιδο» και θα καβαλήσει ένα τεράστιο καλάμι που στο τέλος δεν θα τον αντέξει και θα σπάσει ή θα σταματήσει τον αθλητισμό αν έχει έστω και λίγο μυαλό αφού θα νιώθει συνεχώς ντροπή για τον «μάνατζερ» που απέκτησε.

Πόσοι από εσάς δεν έχετε συναντήσει έναν αθλητή ή αθλήτρια που να έχει έναν τέτοιο «μάνατζερ». Πόσοι απο εσάς δεν είχατε την ατυχία να έχετε έναν τέτοιο «μάνατζερ» και έναν ακόμα χειρότερο προπονητή που σας προέτρεψαν να κάνετε πράγματα που δεν θέλατε;

Παιδεία σε αυτή την χώρα δεν έχουμε; Ρητορικό το ερώτημα!!! 

Δεν είμαι ρατσιστής σε καμία περίπτωση αλλά η συμπεριφορά των γονέων εδώ και πολλά χρόνια είναι σαν εκείνη των Αμερικανών και ειδικά των Αφρο-Αμερικανών που θέλουν τα παιδιά τους να λύσουν το πρόβλημα τους κάνοντας ένα φανταστικό συμβόλαιο που θα τους λύσει το πρόβλημα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

20αρηδες ζητάνε ΜΕΣΩ ΜΑΝΑΤΖΕΡ τρελά λεφτά για να παίξουνε σε ομάδες που ανήκουν όχι σε κάποια Εθνική κατηγορία, αλλά σε τοπικές ενώσεις.

Που ακούστηκε 22 χρονών παιδί να έχει μάνατζερ για να παίξει σε ομάδα της ΕΣΚΑ ή της ΕΣΚΑΝΑ;;; 22 χρονών είναι ταλέντο;;; ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μην μου πείτε ότι δεν σας έχει τύχει να έχετε έναν συμπαίχτη που έρχεται στο γήπεδο με τον μπαμπά του…….άσχετα αν παίζεται και οι δύο στο ΑΝΤΡΙΚΟ!!!

Μην μου πείτε ότι δεν έχετε δεχτεί οδηγίες από κάποιον «πατέρα» ενός συμπαίχτη σας για να του δώσετε την μπάλα γιατί αυτός μπορεί και εσείς όχι και ας παίζετε και οι δύο στην Δ’ΕΣΚΑΝΑ;;;

Το ξέρετε ότι μόνο φέτος βγήκαν στην τηλεόραση τουλάχιστον 2 φορές ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ από αγώνες παιδιών, παιδιών όχι μεγάλων, παιδιών!!!!!!

ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Πατέρας αθλητή ομάδας Γ’κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ μας έστειλε ένα βίντεο (highlights) από φετινά παιχνίδια του παιδιού του (ΣΕ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ) για να το αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας!!!! Το μόνο που έγραφε στο μήνυμα ήταν το όνομα του παιδιού του και την θέση που έπαιζε στην προηγούμενη ομάδα….Με ποιο σκεπτικό το έκανες ρε μεγάλε αυτό;;;  Νομίζεις ότι θα λύσεις το πρόβλημα του γιου σου κάνοντας τέτοια πράγματα;; Νομίζεις ότι τον βοηθάς;;

Παιδεία σε αυτή την χώρα δεν έχουμε;

Πηγή: sportmax.gr