Ο Βασίλης Μασλαρινός αποκλειστικά στο Northbasket: «Κερδίσαμε δίκαια»

700

Ο Βασίλης Μασλαρινός αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή στον τελικό του φάιναλ φορ νεανίδων της ΕΚΑΣΘ, μίλησε αποκλειστικά στο Northbasket.

Σχολιάζοντας τον τελικό ο προπονητής του «Δικεφάλου», τόνισε: πως: «ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του». Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι: «ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι. Είναι δύσκολο σε αυτή την ηλικία να διαχειριστείς τον τίτλο του φαβορί. Είχαμε πάρα πολλές χαμένες βολές και κάναμε πάρα πολλά λάθη στην τακτική. Ο Ηρακλής ήταν πάρα πολύ καλός».

Ωστόσο όπως επισήμανε: «νομίζω ότι στο τέλος κερδίσαμε δίκαια γιατί ήμασταν σε όλο το ματς μπροστά. Στα κρίσιμα σημεία είχαμε υπομονή, δεν αγχωθήκαμε ακόμα και όταν μείωσε στον πόντο ο Ηρακλής».

Επίσης ο «μαέστρος» των νεανίδων του ΠΑΟΚ έδωσε τα συγχαρητήρια του τόσο στον Ηρακλή όσο και στις αθλήτριες του, αλλά και ειδικά συγχαρητήρια σε όλο το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του καθώς όπως ανέφερε: «αν είναι ομαδικό μέσα το άθλημα είναι και έξω στον πάγκο».

Κληθείς να σχολιάσει το ότι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ αήττητος, υπογράμμισε: «Πρέπει να κάποια στιγμή η ΕΚΑΣΘ να σκεφτεί τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος των νεανίδων γιατί δεν μπορεί να παίζεις όλη την χρονιά και μετά να παίζεις σε φάιναλ φορ από το μηδέν», όπως πρόσθεσε: «Δεν γίνεται ένας θεσμός πρωταθλήματος να τελειώνει με θεσμό κυπέλλου. Παρόλα αυτά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση μέσα στον αγώνα».

Τέλος, αναφερόμενος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ ο Βασίλης Μασλαρινός, τόνισε: «Είναι έξι πρωταθλήτριες ομάδες οπότε το επίπεδο είναι πιο υψηλό και πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι. Πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε».