Ονάσογλου : ”Ότι και να πεις για αυτόν το κόσμο είναι λίγο”

717

Αυτή είναι η τρίτη φορά που φόρεσε τα κυανόλευκα. Είχαν προηγηθεί οι σεζόν 2014- 2015 και 2007- 2008. Ο λόγος για τον Θόδωρο Ονασογλου, έναν αθλητή που ξέρει να επιστρέφει και να προσφέρει. Ο playmaker του Ηρακλή μίλησε στο bluenews για την φετινή περίοδο αλλά και πως ο ημίθεος έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

1) Για τρίτη φορά τον είδαμε να φοράει τα κυανόλευκα. Τι σε ώθησε να ξαναέρθει στην ομάδα;

Θ.Ο: Ο Ηρακλής για έμενα έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου γιατί εκτός από τις 3 χρονιές μου στο ανδρικό είναι και η ομάδα η οποία ανδρώθηκα μπασκετικά καθώς έχω παίξει σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας, το Ιβανώφειο το νιώθω σαν σπίτι μου και τον Ηρακλή τον έχω σαν δεύτερη οικογένεια, οπότε δεν ήταν δύσκολη υπόθεση για έμενα να πω το ναι κατευθείαν στη πρόταση που μου έγινε και με τίμησε ιδιαίτερα γιατί έγινε μια χρόνια που ο Ηρακλής κάνει μια τεράστια προσπάθεια παρά τις δυσκολίες , να επιστρέψει εκει που ανήκει δηλαδή στην Α1 !

2) Αν θα χαρακτήριζες τη χρονιά επιτυχημένη την χρονιά που τελικώς δεν ανέβηκε κατηγορία;

Θ.Ο: Εμείς είχαμε δηλώσει από την αρχή ότι στόχος της φετινής ομάδας ήταν η άνοδος, κάτι που φτάσαμε πολύ κοντά να το πετύχουμε. Η ομάδα στη κανονική διάρκεια τερμάτισε πρώτη σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο και δεν ανεβήκαμε για τη διάφορα πόντων , κρατήσαμε την έδρα μας αλώβητη για όλη την κανονική διάρκεια, και φτάσαμε στον τελικό με τον φάρο για την άνοδο όπου λίγο η κούραση λίγο η ατυχία και κάποιες λεπτομέρειες δε καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας και βγήκαμε 3οι στη τελική κατάταξη. Όλα αυτά συν ότι κάναμε μια όμορφη παρέα και γίναμε μια οικογένεια με κάνει να θεωρώ την χρονιά πετυχημένη !

3) Ο κόσμος στήριξε την ομάδα τόσο στους εντός έδρας αγώνες ( σ.σ κάθε αγώνας ήταν και μια γιορτή), όσο και στους εκτός έδρας. Πώς ένιωθε σαν παίχτης από το πάθος, τη δίψα αλλά και την στήριξη αυτών;

Θ.Ο: Ότι και να πεις για αυτόν το κόσμο είναι λίγο, αυτό που ζούσαμε κάθε Σάββατο που παίζαμε στο Ιβανώφειο ήταν κάτι το μοναδικό . Εγώ προσωπικά νιώθω ευλογημένος που έζησα σαν παίχτης μέσα από το παρκέ αυτόν το κόσμο και με έκανε να θέλω να δώσω το χίλια τα εκατό του εαυτού μου σε κάθε φάση , Υπήρχαν στιγμές όπως με τον Πανιώνιο αλλά και με τον φάρο που ο κόσμος έπνιγε τον αντίπαλο πραγματικά και νόμιζες θα πέσει το γήπεδο , Και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ακόμα και όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά μέσα στο γήπεδο ο κόσμος μας στήριζε , και αυτό πιστεύω μας έδινε ακόμα περισσότερη ώθηση , και ίσως ήταν και το μυστικό που γυρίζαμε κάθε αγώνα που χάναμε!

4) Αν έχεις συμβόλαιο με την ομάδα και τη νέα χρονιά , και αν όχι θα ήθελες να το ανανεώσεις και να παραμείνει στην ομάδα ;

Θ.Ο: Το συμβόλαιο μου ήταν για έναν χρόνο , ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για ανανεώσεις καθώς η ομάδα δε ξέρει αν θα αγωνίζεται στην Α2 η Α1, γιατί παρόλο την 3ή θέση τα σενάρια είναι παρα πολλά ,οπότε αναμένεται να είναι μακρύ το καλοκαίρι. Εγώ από την μεριά μου είμαι τέρμα ευχαριστημένος και από το θέμα το οικονομικό με το κ. Δρακοπουλο να είναι από τους πιο σπάνιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει με αγάπη για την ομάδα και για εμάς τον καθένα ξεχωριστά , και μακάρι να μείνει στον σύλλογο πολλά χρόνια, αλλά και από το αγωνιστικό κομμάτι καθώς φέτος είχα τη ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν προπονητή όπως τον Αλεξανδρη που το όνομα του έχει μια τεράστια ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ , και κάθε προπόνηση για μένα ήταν και ένα μάθημα με τις γνώσεις που μας μετέφερε.

5) Αν θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο του Ηρακλή;

Θ.Ο: Στον κόσμο του Ηρακλή το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φετινή χρονιά για όλες τις στιγμές που μας χάρισε, και να συνεχίζει ο καθένας ξεχωριστά να μην χάνει την πίστη του για την ομάδα. Παρά τις δυσκολίες που περνάει ,αυτή η ομάδα έχει μάθει να επιστρέφει πάντα ακόμα πιο δυνατή !

Πηγή: bluenews.gr