Ονάσογλου: «Προσπαθώ όποτε αγωνίζομαι να δίνω το 100% της απόδοσης μου»

376

O Θοδωρής Ονάσογλου μίλησε στο www.europe87.gr  της ομάδας του Πευκοχωρίου και δήλωσε ότι οιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί για την βελτίωση της ομάδας εν γένει είναι ευπρόσδεκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Ονάσογλου:

Ποια είναι η άποψη σου για το παιχνίδι;

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή γιατί ξέραμε ότι δεν πρέπει να χαλαρώνεις ούτε δευτερόλεπτο όταν παίζεις με ένα τόσο δυνατό αντίπαλο όπως η Κύμη. Ημασταν κοντά σε όλο τον αγώνα και μπορούσαμε να έχουμε πάρει ακόμα και τη νίκη. Από εκεί και πέρα κάποια λάθη που έγιναν στη διαχείριση του αγώνα και στο τρόπο αντιμετώπισης του παιχνιδιού μας κόστισαν για άλλη μια φορά τη νίκη στις λεπτομέρειες».

Η Ευρώπη θα παραμείνει στην κατηγορία; Τι χρειάζεται για να επιτευχθεί αυτό;

«Η ομάδα έχει και το υλικό και την δυνατότητα να παραμείνει στη κατηγορία ,παρόλα αυτά πρέπει να κοιτάξουμε τι λάθη κάνουμε ατομικά , ομαδικά και αν χρειαστεί να ψάξει να βρει και άλλες λύσεις ώστε να μη πάει χαμένη η χρόνια και πέσει η ομάδα κατηγορία».

Ποιες είναι οι προσωπικές σου βλέψεις και σχέδια αναφορικά με την ομάδα;

«Όσον αφορά τις προσωπικές μου βλέψεις είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή ,καθώς όταν διακρίνεται η ομάδα μετά υπάρχει και η ατομική διάκριση. Εγώ θα προσπαθώ όποτε αγωνίζομαι να δίνω το 100% της απόδοσης μου για να την βοηθήσω».