Ολοκληρώθηκε το 5ο Northbasket Player Development

1660

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 15/7 για 5η συνεχή χρονιά το Northbasket Player Development.

Οι αθλητές του Northbasket Player Development έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αφήνοντας τους προπονητές απόλυτα ικανοποιημένους. Κατα την διάρκεια του καμπ το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Βεργίνης, Μιχάλης Τσαιρέλης, Μιχάλης Γιαννακίδης, Τάσος Δήμας.

DSC_0930

DSC_0908

Στο διάστημα των 10 ημερών το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση στα βασικά του αθλήματος με έμφαση στην ατομική τεχνική (ball handling, footwork, layup & shooting drills, defence, 1on1, 2on2) ενώ το μέρος του conditioning (ενδυνάμωση-φυσική κατάσταση) ανέλαβε το προπονητικό τιμ του Proponisis (Γ. Χρυσάφης, Β. Βαρδής, Γ. Χρυσάφης) με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό (Vertimax Elite V8, Fitlight,  Bossu, fitnessbags, fysioballs).

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ για τη συμμετοχή τους στο καμπ και για την άψογη συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούν τους γονείς των νεαρών αθλητών που για μία ακόμη φορά αγκάλιασαν και εμπιστεύτηκαν το προπονητικό τιμ του Northbasket Player Development.

Τέλος οι διοργανωτές του Northbasket Player Development ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις Τέσσερα Σύγχρονο Καφενείο, Bonjour Cafe, Instante, Gofas, Golden Rent, Optovista, Performance Store, All Med, Paf Oil, Οπτικά Αγγελόπουλος, Printing Samaras, ΚΥΑΝΑ,  για την έμπρακτη στήριξη τους.

NORTH_73JPG

Είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την επιτυχία και ο μοναδικός  τρόπος για να πετύχεις τον στόχο σου, είναι η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η επιμονή.

Northbasket Player Development.
Work Hard, Play Hard.

DSC_0891 NORTH_52JPG NORTH_47JPG DSC_0972 DSC_0857