Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Σχολή Διαιτησίας του ΣΔΚ Χαλκιδικής

766

“Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Σχολή Διαιτησίας του ΣΔΚ Χαλκιδικής και 13 νέοι διαιτητές εντάχθηκαν στο δυναμικό του Συνδέσμου. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους και τους υποσχόμαστε ότι ο Σύνδεσμος θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:
Στην σχολή δήλωσαν συμμετοχή συνολικά 22 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και 5 προπονητών ομάδων της Χαλκιδικής, που συμμετείχαν για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στον κανονισμό.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, η Σχολή υλοποιήθηκε σε δύο τμήματα (Νικήτης και Μουδανιών) σε ένα διάστημα δυόμιση μηνών, με συνολικά 5 μαθήματα ανά τμήμα (3 θεωρητικά και 2 στο γήπεδο).

Όπως σε όλες τις σχολές έτσι και σε αυτήν, είχαμε αποχωρήσεις είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων και τελικά εξετάσεις έδωσαν 13 υποψήφιοι, όλοι επιτυχόντες.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας, τους διευθυντές των Σχολείων για την παραχώρηση των αιθουσών και την ομάδα Μπάσκετ του ΠΟΜ που μας βοήθησε στα μαθήματα στο γήπεδο και στις εξετάσεις.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τόσο τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΧ, κ. Αθανάσιο Μάντζιο για την αμέριστη υποστήριξή, όσο και τον καθηγητή διαιτησίας κ. Βενιαμίν Θωμόπουλο για την άψογη συνεργασία.”