Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το shooting workout του Northbasket σε συνεργασία με τον Αία Ευόσμου

1782

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Shooting Workout από τον Αία Ευόσμου και Northbasket Player Development που έλαβε χώρο στο ΔΑΚ Ευοσμου στις 27 και 28 Δεκεμβρίου 2017.

Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν οι επιτελείς του Northbasket player development από την συμμετοχή και διάθεση για προπόνηση των αθλητών που έλαβαν μέρος στο προπονητικό διήμερο που διοργανώθηκε στο ΔΑΚ Ευόσμου σε συνεργασία με το Proponisis και τις ακαδημίες του Αιάντα Ευόσμου.

Σκοπός του προπονητικού διημέρου ήταν η μύηση, εκμάθηση και κατανόηση των αρχών εκτέλεσης του σουτ που αποτελεί θεμελειώδη στοιχείο όλων καλαθοσφαιριστών. Έμφαση δόθηκε σε ασκήσεις ballhandling με εξειδίκευση στο σουτ, footwork και balance drills, και τεχνική στην εκτέλεση βασικών ειδών σουτ μέσα από κίνηση με ή χωρίς την μπάλα. Όλα τα παραπάνω συνδυάστηκαν μέσα από ασκήσεις ενδυνάμωσης από την ομάδα του Proponisis με στόχο την ενίσχυση μυϊκών ομάδων που εμπλέκονται στην εκτελεση του σουτ, καθώς επίσης και slow motion video analysis όλων των αθλητών που έλαβαν μέρος στο προπονητικό διήμερο.

Οι παραπάνω ασκήσεις εκτελέστηκαν κάτω από τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου του Northbasket player development χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα προπόνησης του σουτ (dribbles stick, double double,). Το Northbasket player development θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Αίαντα Ευοσμου για την συνεργασια και την φιλοξενία και κυρίως τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Τέντζο αλλα και τον Φοιβο Γυμνοπουλο για την εμπιστοσύνη στο προγραμμα μας και να ευχηθεί Καλή χρονιά σ’ολους.

Υ.Γ. Σύντομα με νέες ανακοινώσεις για τις επόμενες μας δρασεις!

Photos by Λεόνη Σταματοπούλου