Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ΠΑΜΑΚ

3169

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης του κλειστού γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το κλειστό γυμναστήριο παύει πλέον να είναι με την παλιά του μορφή και η φωτογραφική του αποτύπωση απεικονίζει ένα γήπεδο –προπονητήριο στολίδι για την πόλη μας. Το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εγνατίας 156.

Το γυμναστήριο διαθέτει πλέον ελαστικό ξύλινο βιομηχανοποιημένο προκατασκευασμένο αθλητικό δάπεδο παρκέ, αεριζόμενο, προδιαγραφών FIBA κατηγορίας 1. Περιμετρικά του παρκέ και για λόγους προστασίας του, τοποθετήθηκε ελαστικός αθλητικός τάπητας ενώ στο παρκέ έγινε η απαραίτητη για τις ανάγκες παιχνιδιού μπάσκετ και βόλλεϋ γραμμογράφηση, σύμφωνη με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα των διεθνών ομοσπονδιών, η οποία υλοποιήθηκε με χρήση υπερσύγχρονου παντογράφου. Το γυμναστήριο διαθέτει πέραν του γηπέδου μπάσκετ και βόλλευ, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών ενώ η πρόσβαση προσφέρει εύκολη στάθμευση τόσο στην οδό Εγνατίας, όσο και στην οδό Λαμπράκη. Η ανακαινισμένη του μορφή προσφέρει άφθονο φυσικό φωτισμό και αερισμό ενώ οι βραδινές προπονήσεις γίνονται κάτω από άπλετο ολοκαίνουργιο τεχνητό φωτισμό, μελετημένο ειδικά για τις ανάγκες του γυμναστηρίου χωρίς τις κουραστικές για τους αθλητές τοπικές σκιάσεις ή θαμβώσεις.

Το νέο κλειστό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας , ανοίγει τις πόρτες του σε ομάδες και αθλητικούς συλλόγους μπάσκετ και βόλλευ που επιζητούν σύγχρονα προπονητήρια εντός του κέντρου της πόλης.

 

Πληροφορίες: 2310-891671

email: kcharitakis@uom.edu.gr