Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΣ Καρδίτσας

518

Η ανακοίνωση:

Σε νέα πρότυπα, με οργάνωση και καινοτομίες, ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Οι ακαδημίες του συλλόγου που εκπροσωπεί το μπάσκετ του νομού μας σε κορυφαίο επίπεδο, απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 16 ετών. Τα παιδιά που θέλουν να συνδυάσουν τη δημιουργική απασχόληση, την αθλητική δραστηριότητα, με τη δυνατότητα να μάθουν ολοκληρωμένα τα μυστικά του μπάσκετ, μπορούν να εγγραφούν στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας.

Με ανανεωμένη ομάδα προπονητών, πολλή διάθεση για δουλειά αλλά και τη δημιουργία από φέτος τμημάτων αποκλειστικά για κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών, οι ακαδημίες του Α.Σ.Κ. δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να έχουν τα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης αλλά και τις μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Σ.Κ. θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλους τους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ μαζί με τους γονείς τους, θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια που θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Για τους γονείς και τα παιδιά που θέλουν να εγγραφούν, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε από το μέλος της διοίκησης κ. Γρηγόρη Κωτούλα (τηλ. 694 8247897), αλλά και καθημερινά 6-8 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.