Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου

551

Η ανακοίνωση:

Από σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος μπάσκετ για τη νέα αθλητική περίοδο 2016-17 .

Από φέτος υπάρχουν δυο κατηγορίες εισιτηρίων  διαρκείας :

Τα RED που τιμώνται 40 ευρώ και

Τα GOLD που τιμώνται 100 ευρώ και οι κάτοχοι τους θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από ειδική θέση εντός του αγωνιστικού χώρου .

Ανεξάρτητα κατηγορίας τα εισιτήρια  αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου τόσο της γυναικείας ομάδας , που την αθλητική περίοδο 2017-18 θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών , όσο και της αντίστοιχης ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί  στο πρωτάθλημα και το κύπελλο  της Α1 ΕΣΚΑΘ .

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι μια προσφορά της Επιχείρησης Καλλυντικών- Εσωρούχων και Μπιζού ΣΟΦΙΑΔΗ  και αποτελούν ένα μεγάλο έσοδο και «οικονομική ανάσα» για τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος στην προσπάθεια που καταβάλλει για τέταρτη  συνεχή χρονιά να συντηρεί και να προσπαθεί να κάνει τα τμήματα μπάσκετ του συλλόγου ανταγωνιστικά .

Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας μας κάτι που θα αποτελέσει και για μας δείγμα της εκτίμησης τους για τη βοήθεια που προσφέρουμε στον Ολυμπιακό Βόλου τόσο ως Διοικούσα Επιτροπή όσο και ατομικά ο καθένας μας , γιατί μην ξεχνάμε ότι όλοι μας είμαστε πρώτα φίλαθλοι του Συλλόγου και μετά παράγοντες του .