Νίκη για τους παίδες του Μέγα Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Ζαφειράκη Νάουσας

582

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 04/12/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδου , επί του Ζαφειράκη Νάουσας, με σκορ 62-52.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές και ωραίες φάσεις και από τις δύο ομάδες, ο Μέγας κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του με αφετηρία  την πολύ καλή του άμυνα. Πιέζοντας σε όλο το γήπεδο ανάγκασε τον αντίπαλό του να κάνει πολλά λάθη και έτσι να δημιουργήσει μία διαφορά δεκαπέντε πόντων στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης αντέδρασε και με καλή άμυνα και ευστοχία στην επίθεση μείωσε την διαφορά στους εννέα πόντους. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Μέγας φάνηκε πιο συγκεντρωμένος στην άμυνα και με υπομονή στην επίθεση κατάφερε να πάρει για άλλη μία αγωνιστική το ροζ φύλλο με σκορ 62-52.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου που κατάφεραν να είναι συγκεντρωμένοι σε στιγμές που η αντίπαλη ομάδα είχε την ψυχολογία με το μέρος της. Παίξαμε καλή άμυνα σε καίριες στιγμές και αυτό ήταν που μας έδωσε την ώθηση για την νίκη. Καταφέραμε να τρέξουμε στους αιφνιδιασμούς όταν μας δινόταν η ευκαιρία και έτσι χτίσαμε μία διαφορά που κρατήσαμε μέχρι τέλους. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα κυρίως αμυντικά γιατί κάναμε πολλά φάουλ και επιθετικά θα πρέπει να παίρνουμε πιο γρήγορα κάποιες αποφάσεις. Τέλος να πω συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ζαφειράκη για την προσπάθειά τους και την συμπεριφορά που είχαν μέσα στο γήπεδο».

 

Τα δεκάλεπτα:  17–13,  19–08, 11–17, 15–14.

 ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Χ. Χαριτίδης): Μανωλέμης Α.,Μπαντιμαρούδης Θ. , Μπάρπας Δ. 7π, Μπαντιμαρούδης Δ. 2π., Μαυρένης Ρ., Κουβρούκης Γ., Καλβάκης Α. 10π., Στόιτσης Κ. 24π., Καραπάνος Ν., Βασιλειάδης Δ., Καραλής Α. , Μπατζάκης Γ. 19π.

ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας: (Ζιάννης Σ.): Λίτος Κ., Μουστάκας Σ., Νικολαίδης Ν., Ράπτης Ν. 16π., Παυλίδης Η. 12π., Μπίλης Σ. 4π., Θωμασιάδης Κ., Δήμτσιος Α. 14π., Κεσίδης Ι. 1π., Μπουγας Α. 3π.