Νέο ΔΣ στη Νίκη Λευκάδας

706

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαϊου 2017 η Τακτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου «Νίκη Λευκάδας». Αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη απαρτία, έγινε πλήρη ενημέρωση των μελών για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, ψηφίστηκε ο οικονομικός-διοικητικός απολογισμός της τελευταίας διετίας και πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. και έπειτα από ομόφωνη απόφαση καθόρισε τις καταστατικές αρμοδιότητες των μελών του ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάζαρη Γεωργία

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Περδικάρης Μάριος-Δημήτριος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Θειακού Όλγα

ΤΑΜΙΑΣ: Αγγελάκη Ευαγγέλη

ΜΕΛΗ: Φραγκούλης Κωνσταντίνος, Bασιλείου Ηλίας, Κατωπόδης Νεκτάριος, Μπάρκας Γεώργιος, Θεοχάρη Σοφία

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Λάζαρης Δημήτριος, Μεταξά Ακριβή, Πολίτης Ιωάννης

Μετά τη λήξη της διαδικασίας η απερχόμενη Πρόεδρος κ. Αγνή Κρητικού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επί μια δεκαπενταετία βρισκόμουν στην πρώτη γραμμή του γυναικείου μπάσκετ στην Λευκάδα, αρχικά στο Γυναικείο Τμήμα της Δόξας και κατόπιν στη δημιουργία και στην πορεία της Νίκης Λευκάδας μέχρι σήμερα. Μια πορεία που είχε κατά βάση χαρές και χαμόγελα, αλλά και αρκετές δύσκολες στιγμές. Η Νίκη ξεκίνησε από το μηδέν και χάρη στο μεράκι μερικών ανθρώπων που πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί και χάρη σε όλους εσάς, τους απλούς φιλάθλους και τους χορηγούς-υποστηρικτές μας, κατάφερε και έγινε η πιο επιτυχημένη ομάδα, όχι μόνο της Λευκάδας, αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας.

Είναι δεδομένη η παρουσία και η στήριξή μου στο οικοδόμημα που λέγεται «Νίκη Λευκάδας». Όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το Δ.Σ. και να δώσω την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δοκιμαστούν και θεσμικά, σε κάτι που αποδεδειγμένα αγαπούν πολύ. Αυτή τη στιγμή λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους δεκάδες φίλους και συνεργάτες, που βρεθήκαμε μαζί σε αυτό το ωραίο ταξίδι και σας καλώ όλους να στηρίξετε την νέα Διοίκηση που είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας»