Μεγάλη χορηγική συνεργασία του Παναθλητικού με την VOI NOI

1311

O Παναθλητικός Goalbet ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία VOI NOI, η οποία για τη σεζόν 2016 – 2017 θα αποτελεί έναν εκ των τριών Χρυσών Χορηγών της γυναικείας ομάδας στην πορεία της στην Α1.

Η Voi & Noi είναι μια σπουδαία και πασίγνωστη ελληνική εταιρεία με υποδήματα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Η αναμφισβήτητη ποιότητα των παπουτσιών Voi Noi καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός τους, τα καθιστούν μια από τις πλέον αξιόλογες επιλογές για να ντύσεις τα πόδια σου με ποιοτικά Ελληνικά υποδήματα. Η μάρκα Voi & Noi είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες της Ελληνικής αγοράς με πάνω από 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 350 εργαζόμενους.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως οι τιμές των παπουτσιών Voi Noi είναι από τις πιο ανταγωνιστικές που μπορεί να βρεί κάθε καταναλωτής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία VOI NOI αποτελεί την Νο1 εταιρεία υπόδυσης στην Ελλάδα όσον αφορά τους ρυθμούς ανάπτυξης. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της εταιρείας στη διεύθυνση www.voi-noi.gr αποτελεί ένα από τα πρώτα σε επισκεψιμότητα site ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα
Η εκπρόσωπος και εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας κα Κουρουνιώτη Κωνσταντίνα δήλωσε μεταξύ άλλων για αυτή τη συνεργασία: «Η πετυχημένη συνεργασία μας με τον Παναθλητικό ανανεώνεται για 2η συνεχή χρονιά. Η άνοδος του Παναθλητικού στην Α1 μας ικανοποίησε τα μέγιστα και μας έκανε να νιώθουμε την υποχρέωση να σταθούμε ακόμη πιο ενεργά δίπλα στα υπέροχα κορίτσια της ομάδας. Άλλωστε η γυναικεία ομάδα του συλλόγου αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλλουμε τα προϊόντα μας στον γυναικείο νεανικό πληθυσμό. Θεωρούμε ότι το γυναικείο μπάσκετ στο επίπεδο της Α1 έχει πανελλήνια προβολή και αυτό αποτελεί κάτι αρκετά ελκυστικό για εταιρεία πανελλαδικής εμβέλειας όπως η VOI NOI. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Παναθλητικού και τον πολύ καλό μας συνεργάτη κο Βασίλη Πρασσά για την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό που διέπει τη συνεργασία μας. Ευχόμαστε στα κορίτσια της ομάδας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους κι ελπίζουμε ότι με τη δική μας αρωγή θα πετύχουν τους υψηλούς στόχους τους».