Μασλαρινός: «Αξίζαμε τη νίκη, βρίσκουμε ρυθμό»

749
Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Παναθλητικό Συκεών, με τον Β. Μασλαρινό να αναφέρεται στην εμφάνιση της ομάδας του, στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στην απόκτηση της Τζένιγκς.
Όσον αφορά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθλητικό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Αν μου έλεγαν μετά το ματς ότι θα ήμαστε λίγο στεναχωρημένοι επειδή δεν πήραμε και τη διαφορά θα γελούσα, αλλά είναι καλή νίκη, μας άξιζε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη, στο τρίτο δεκάλεπτο το διορθώσαμε. Ωστόσο και πάλι στο τέλος κάναμε λάθη, που πρέπει να τα διορθώσουμε για να μην το πληρώσουμε».

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει ανάλογη πορεία με την αντίστοιχη της περσινής σεζόν στο δεύτερο γύρο είπε:

«Αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς. Στο γυναικείο μπάσκετ παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Η χρονιά ξεκίνησε με τον αποκλεισμό από τον Άρη στο κύπελλο. Αυτό μας στοίχισε. Κάναμε αρκετό καιρό να συνέλθουμε, ωστόσο αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Δάφνη που ήταν μια κακή παρένθεση, επειδή και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών προπονηθήκαμε λιγότερες ημέρες, βρίσκουμε ρυθμό και αν και ο δεύτερος μας γύρος είναι δύσκολος ελπίζουμε να πάμε καλά».

Τέλος όσον αφορά την προσθήκη της Τζένιγκς τόνισε: «Έχει μπει στο ρόστερ και η Τσέλσι Τζένιγκς. Βρίσκεται βέβαια δύο ημέρες στη Θεσσαλονίκη και είναι εκτός κλίματος, ωστόσο είναι καλή παίκτρια και καλό παιδί και θα μας βοηθήσει αρκετά».

Πηγή: paok24.com