Μαθήματα ζωής από τους εφήβους της Δραπετσώνας (vid.)

331

Οι παίκτες της εφηβικής ομάδας της Δραπετσώνας στο παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου, θέλοντας να δείξουν τον σεβασμό στον προπονητή τους, αλλά και τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση της διοίκησης να τον απομακρύνει από το πόστο του, βρέθηκαν κανονικά στο παρκέ, αλλά αρνήθηκαν να αγωνιστούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Διαβάστε αναλυτικά και την άτυπη ανακοίνωση τους την οποία δημοσίευσαν μαζί με το video:

Κάτι περισσότερο από ομάδα

Σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη απομάκρυνση του προπονητή της Εφηβικής ομάδας του Δ.Α.Σ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κ.Πεταλά, η ομάδα κατέβηκε στον σημερινό αγώνα απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου αλλά, δεν αγωνίστηκε.

Για όποιος δεν γνωρίζουν, ο κ. Πεταλάς είναι ένας προπονητής με πολύχρονη παρουσία στους πάγκους των κορυφαίων κατηγοριών στην Ελλάδα. Αυτός ο άνθρωπος, που έχει αφιερώσει ολόκληρη την ζωή του στο μπάσκετ και στην ομάδα της Δραπετσώνας, οπού υπήρξε ένα σημαντικός παράγοντας για την πορεία που έχει ως και σήμερα, στις 18 Οκτωβρίου ανακοίνωσε την εξαναγκαστική παραίτηση του από τον σύλλογο. Έτσι, σε ένδειξη διαμαρτυρία ως προς αυτό, οι παίκτες της εφηβικής ομάδας της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ κατέβηκαν στον αγώνα, αλλά δεν αγωνίστηκαν.

Αυτή η κίνηση έγινε για να καταλάβουν μερικοί πως δεν γίνεται να πετάς στα σκουπίδια έναν άνθρωπο που σου έχει δώσει γη και ύδωρ.

Τέλος, θέλω να αναφέρω πως καθημερινά ο κ. Πεταλάς προσπαθούσε να μας κάνει καλύτερους, όχι μόνο παίχτες αλλά και ανθρώπους. Το πρώτο δεν ξέρω αν το πέτυχε, το δεύτερο όμως μπορώ να πω σίγουρα ΝΑΙ Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Πεταλά για όσα μας πρόσφερε αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί μας σαν προπονητής.

Οι παίκτες της Εφηβικής ομάδας της Δραπετσώνας:

#5 Βασίλης Αντωνιάδης

#6 Αποστόλης Αντωνιάδης

#7 Γιώργος Νίτσας

#8 Θοδωρής Καπατσούλιας

#9 Γιάννης Ζαννιάς

#10 Ντένης Ράσεβ

#11 Άλεν Μπετσίρεβιτς

#12 Κώστας Μανιάς

#14 Γεράσιμος Πετρινώλης

#15 Κωνσταντίνος Γαρδιάνος

μαζί στον πάγκο ήταν:

Ραφαήλ Πεταλάς

Αλέξανδρος Κορκίδης

Καλλιόπη Παπανικολάου (έφορος)