Μαζί για τρίτη χρονιά Αποστολάκης-Τιτάνες Παλαμά

754

Το «νοικοκυρεμένο» χτίσιμο που επιχειρούν οι Τιτάνες Παλαμά στην επάνοδό τους ως πρωταθλητές στη Β’ Εθνική συνεχίζεται με την ανανέωση αθλητών που δήλωσαν παρόντες τα προηγούμενα χρόνια, τόσο στις επιτυχίες, όσο και στις πιο στενάχωρες στιγμές της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Αποστολάκης, με τον 32χρονο σέντερ να συνεχίζει στους Τιτάνες για τρίτη διαδοχική χρονιά, στηρίζοντας και το νέο ξεκίνημα, το οποίο αποτυπώνεται με τη  δεύτερη θητεία των Παλαμιωτών στην ιστορία τους στη Β’ Εθνική.

Ο ύψους 2,05 σέντερ δεν αποχωρίστηκε ποτέ το Θεσσαλικό μπάσκετ, έχοντας αγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες με την ΑΕΛ (Β’ και Γ’ Εθνική), του Φοίνικα Λάρισας του Αμπελώνα, του Αιόλου Τρικάλων, της ΕΑ Λάρισας και του Κεραυνού Λάρισας.

Ο έμπειρος αθλητής ήταν παρών και στην πρώτη θητεία των Τιτάνων  στη Β’ Εθνική και συγκεκριμένη τη δεύτερη χρονιά, παρέμεινε πέρυσι στο ρόστερ τους και από τη front  line έδωσε μάχες για να επιστρέψει εμφατικά η ομάδα του Παλαμά στην κατηγορία μετά από ένα χρόνο απουσίας της.

Σε 25 ματς πέρυσι με τους Τιτάνες στη Γ’ Εθνική ο Αποστολάκης μέτρησε 125 πόντους, ήτοι 5 μ.ο. ανά αγώνα.