Λογδανίδου: «Nα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

1027

Η Μαρία Λογκανίδου φόρεσε τα «κυανόλευκα» πριν από τέσσερα χρόνια, αφού πρώτα πήρε καλές συστάσεις από την Μαρία Παπαβασιλείου που αγωνίζονταν εκείνη την περίοδο στον σύλλογο.

Το ενδιαφέρον του «Γηραιού» ήταν έντονο και έτσι η πτυχιούχος ψυχολόγος ντύθηκε στα χρώματα του. Η 22χρονη σέντερ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, κάτι το οποίο κέρδισε με την δουλειά της από πολύ νεαρή ηλικία.

Μέσα από το επίσημο site της ομάδας η Μαρία Λογδανίδου αναφέρεται στους φετινούς στόχους και όχι μόνο:

Ποιες ήταν οι πρώτες σου εντυπώσεις όταν φόρεσες την φανέλα του Ηρακλή;

«Τον Ηρακλή σαν ομάδα τον ήξερα λόγω της ιστορίας που κρύβεται πίσω από το Ιβανώφειο. Πέρα από αυτό η φίλη μου, η Μαρία Παπαβασιλείου που ήδη αγωνίζονταν εκεί μου είπε τα καλύτερα».

Για τον φετινό στόχο της ομάδας;

«Ο φετινός στόχος της ομάδας είναι αρχικά να τελειώσει η σεζόν με υγεία και από εκεί και πέρα να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο».

Ποιοι είναι οι στόχοι της Μαρίας Λογδανίδου στον χώρο του μπάσκετ και έξω από αυτό;

«Οι μπασκετικοί μου στόχοι είναι αρχικά να δω τον Ηρακλή στη θέση που του αξίζει. Στόχος μου είναι η καθημερινή βελτίωση και η απολαβή θετικών αναμνήσεων από κάθε μπασκετική εμπειρία είτε είναι θετική, είτε αρνητική. Όσον αφορά τους εξω-μπασκετικούς στόχους, η έμφαση μου δίνεται στην ενασχόληση μου με την ψυχολογία και στην καθημερινή ανθρώπινη βελτίωση».