Λαμπρή μπασκετική γιορτή στην τελετή λήξης του Young Talents Tournament 2017 του Ορφέα Νέου Σκοπού (pics)

1008

All-Star Game, Διαγωνισμοί Τριπόντων και Βολών, καρφώματα και… άφθονο γέλιο: πραγματικά τίποτε δεν έλειψε από τη σημερινή γιορτή του μπάσκετ, η οποία στήθηκε από νωρίς το πρωί στο Κλειστό του Νέου Σκοπού!

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και στην τελευταία μέρα της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Παμπαίδων, δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά: με τον ενθουσιασμό τους, έδειξαν ότι απόλαυσαν με την ψυχή τους και τις τέσσερις μέρες της διοργάνωσης, ενώ με το ταλέντο που ξεδίπλωσαν στο παρκέ άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποκορύφωμα της ημέρας, ήταν φυσικά το All-Star Game. Έχοντας κέφι και χαλαρή διάθεση, οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων πρόσφεραν απλόχερα θέαμα και χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από το All-Star Game, δεν έλειψαν ούτε τα απρόοπτα, όπως για παράδειγμα αυτό εδώ το κάρφωμα του Γιώργου Καράγκουτη, το οποίο κυριολεκτικά ξεσήκωσε το κοινό που βρισκόταν μέσα στο Κλειστό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές των Διαγωνισμών βραβεύτηκαν από την Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καθώς και την Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτή Σερρών της Ν.Δ., κα Φωτεινή Αραμπατζή. Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην τελετή έδωσε και ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, κ. Δημήτρης Νότας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η μεγάλη οργανωτική επιτυχία του τουρνουά, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Πρόεδρο του Ορφέα, Χρήστο Γκαβανόζη, ο οποίος ευελπιστεί σε συνέχιση του θεσμού και τα επόμενα χρόνια. Πλέον, το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου και όλοι ανυπομονούν για το επόμενο Young Talents Tournament!

 

 

 

 

 

 

Για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελευταία μέρα του Young Talents Tournament 2017, κάντε κλικ εδώ.