Κωστόπουλος: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα φθάσουμε στη νίκη»

594

Το προφίλ του Ψυχικού, επόμενου αντίπαλου του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, σκιαγράφησε ο Θωμάς Κωστόπουλος. Ο «Γηραιός» θα υποδεχθεί αύριο στις 17.00 στο «Ιβανώφειο» τους «σκίουρους», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του δεύτερου τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, με το συνεργάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή να εξηγεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου:

«Το Ψυχικό είναι μια νεανική ομάδα, με τρεις έμπειρους παίκτες, που είναι ο Θωμάς Νίκου, ο Γιάννης Ψαθάς και ο Πέτρος Νοέας. Στην επίθεσή του στηρίζεται σε δύο άξονες. Στη δημιουργία του Νίκου, που έχει μέσο όρο 8.3 ασίστ ανά αγώνα (είναι πρώτος στην κατηγορία) και στο σκοράρισμα μέσα στο καλάθι από τον Τσιώκο. Είναι μια ομάδα που “βγάζει ενέργεια” στην άμυνα και προσπαθεί μέσα από την πίεση που δημιουργεί να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο».

Όσον αφορά στο τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Ηρακλή, για να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, συμπλήρωσε:

«Εμείς θα πρέπει να έχουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την πίεσή μας στην άμυνα. Παράλληλα, στόχος μας είναι να επιβάλουμε τους κανόνες που έχουμε βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην άμυνα όπως και στην επίθεσή μας, χτυπώντας τις αδυναμίες του αντιπάλου. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που η παρουσία του πάντα είναι πολύτιμη για εμάς, ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».