Κυρμανίδης, Πλυτάς και Γαβρίδης στην Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης

487

Τα χρώματα κοινά (κυανέρυθρα), το περιβάλλον κάτι περισσότερο από οικείο, όποτε η μεταγραφή του Κώστα Κυρμανίδη στην Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης ήταν σχετικά αναμενόμενη μετά την αποδέσμευση του από τους Αστέρες.

Ο έμπειρος άσσος, που αγωνίζεται με τα “κυανέρυθρα” της δικηγορικής ομάδας NOMOS B.C. στο εργατοϋπαλληλικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά (3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων, Κυπελλούχος ομάδα στο Τουρνουά Ευκαρπίας), αποδεσμεύτηκε από την προηγούμενη ομάδα του (Α.Σ. Αστέρες) και με ελεύθερη μεταγραφή αποτελεί πλέον ενεργό κομμάτι της Ολυμπιάδας Θεσσαλονίκης.

Στην επιλογή της νέας ομάδας, σύμφωνα με τον ίδιο, συνέβαλαν το υγιές διοικητικό και αγωνιστικό περιβάλλον της Ολυμπιάδας και η παρουσία στο υπάρχον δυναμικό γνώριμων προσώπων τόσο από τη ΝΟΜΟΣ B.C. (Καρυπίδης – Τοπαλνάκος) όσο και από τους Αστέρες (Πουταχίδης – Δαουλτζής – Πλυτας – Γαβρίδης).

Η Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης καλωσορίζει τον έμπειρο άσσο, η παρουσία του οποίου είναι δεδομένο ότι θα την ενισχύσει εντός και εκτός γηπέδου.

Η ομάδα ανακοίνωσε ακόμη και τις μεταγραφές των Στράτου Πλυτά από τον ΑΣ Αστέρες και Γιώργου Γαβρίδη με υποσχετική.