Κεσαπίδης:«Ο Λευτέρης θα πετύχει»

627

Ο Ανδρέας Κεσαπίδης, που γνωρίζει πολύ καλά τον Λευτέρη Μποχωρίδης, μίλησε για τον νέο -όπως όλα δείχνουν- γκαρντ του Παναθηναϊκού.

«Πραγματικά νιώθω πολύ ευτυχισμένος που ο Λευτέρης θα ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ηταν κάτι που το περίμενα καθώς η εξέλιξή του ήταν τέτοια που κάποια στιγμή θα έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς ολοένα και βελτιωνόταν.

Είναι ένα σύγχρονο γκαρντ που μπορεί να παίξει στη θέση του “άσου” και αυτή του σούτινγκ γκαρντ. Είναι πολύ καλός σουτέρ, αριστερόχειρας και μπορεί να χρησιμοποιήσει και το δεξί χέρι φυσικά για να διαχειριστεί την μπάλα, αλλά και να δημιουργήσει φάσεις για την ομάδα του, ενώ είναι εξαιρετικός στο να ποστάρει.

Ήταν ο αρχηγός μας στην εφηβική ομάδα του Αρη και είχε βοηθήσει ώστε να κατακτήσουμε δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα. Αναμφίβολα στον Παναθηναϊκό θα βελτιωθεί αρκετά σε όλους τους τομείς, γιατί είναι ένα παιδί που κάθεται πολλές ώρες στο γήπεδο. Ο Λευτέρης είναι δουλευταράς και θα πετύχει», ήταν τα όσα είπε στη SportDay ο Ανδρέας Κεσαπίδης, μέχρι πρότινος προπονητής στα τμήματα υποδομής του Άρη, που είχε παίκτη τον Λευτέρη Μποχωρίδη από το 2003 στα προμίνι των «κιτρίνων» μέχρι και την αγωνιστική σεζόν 2012-2013.

 

 

πηγή:superbasket.gr