Καραπιπερίδης: «Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

921

Ο τεχνικός της Καβάλας, Ανδρέας Καραπιπερίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την επιτυχία της ομάδας του στο κύπελλο, αλλά και για τους λόγους που νιώθει ευτυχισμένος σε κάθε προπόνηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόσφατη νίκη τους επί του Παπάγου: «Πάντα όταν κερδίζεις είναι σημαντικό γιατί δημιουργεί αυτοπεποίθηση στην ομάδα, όμως αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία όταν γίνεται επί μιας ομάδας από μεγαλύτερη κατηγορία. Μετά από τέτοια αποτελέσματα όλοι νιώθουν πιο δυνατοί. Για εμάς ήταν σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Αμφότερες οι ομάδες είχαμε απουσίες, καθώς από τον Παπάγο έλειπε το βασικό του πλέι μέικερ, ο Φακοπουλίδης, ενώ εμείς κατά τη διάρκεια του ματς είχαμε πρόβλημα με τους Πλιούκα και Παντόπουλο. Αγωνιστικά η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχτισε μια διαφορά και την κρατήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Στα τελευταία λεπτά δεχτήκαμε μια αντεπίθεση από τον αντίπαλο και σε συνδυασμό με τα φάουλ που είχαν οι ψηλοί μας χρειάστηκε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι αντιδράσαμε σωστά και φτάσαμε δίκαια στη νίκη».

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά να κάνω προπόνηση σε παιδιά που αγαπούν το άθλημα αλλά και να προπονώ κάτω από τόσο καλές συνθήκες. Η διοίκηση της ομάδας μου έχει δώσει τα πάντα και δουλεύουμε σε επίπεδα Α1. Γενικότερα στο σύλλογο υπάρχει μια δυναμική στελέχωση που διατηρείται από την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε τα χρόνια που ήταν στην Α1. Αγωνιστικά βλέπουμε τα ματς του Κυπέλλου ως φιλικά που διεξάγονται σε ρεαλιστικές συνθήκες και τα χρησιμοποιούμε ώστε μέσα από αυτά να μπορέσουν οι παίκτες να αφομοιώσουν την φιλοσοφία μας. Για εμάς στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Δεν υποτιμούμε το Κύπελλο, όμως το πρωτάθλημα είναι που αποτελεί προτεραιότητα».

Για το παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο την Καστοριά: «Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ενισχύσει πολύ το ρόστερ του και πιστεύω ότι θα είναι από πιο δυνατές ομάδες της Α2. Προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και στην πεντάδα. Από την πλευρά μας αυτό που θέλουμε είναι να πείσουμε το καβαλιώτικο κοινό ότι γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια κι ότι άπαντες δίνουμε καθημερινά ό,τι έχουμε. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το παιχνίδι να χτίσουμε χαρακτήρα για τα παιχνίδια που έρχονται με στόχο να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».