Κανέλλης: «Μια καταπληκτική σεζόν, με σκληρή δουλειά στον Αρίωνα Σταυρούπολης»

1438

Με την ευκαιρία της ανόδου στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ο προπονητής του Αρίωνα Σταυρούπολης, Μάκης Κανέλλης, παρέθεσε τις παρακάτω σκέψεις:

«Στον Αρίων Σταυρούπολης φέτος κάναμε μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, μία καταπληκτική σεζόν, η οποία οφείλονταν στην καλή οργάνωση, στην σκληρή δουλειά, στους σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς και στην ετοιμότητα που δείξαμε σε όλους τους τομείς, που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο στη Β΄ ΕΚΑΣΘ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η όλη προσπάθεια του οικοδομήματος της ομάδας στηρίζεται στην διοίκηση του, στους ανθρώπους που τρέχουν καθημερινά για την ομάδα με πολύ κόπο, όρεξη αλλά και με πάρα πολλά έξοδα για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες.

Είχαμε την τύχη να στηριζόμαστε από ένα καταπληκτικό ιατρικό τιμ (ορθοπεδικό και φυσιοθεραπευτή) που μας βοήθησαν τα μέγιστα με τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια της σεζόν.

Το κυριότερο στοιχείο του παζλ της επιτυχίας μας, ήταν οι παίκτες μας. Καλοί παίκτες, καλοί αθλητές, καταπληκτικοί χαρακτήρες. Ήταν η βασική αιτία που η ομάδα μας πήρε την άνοδο, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ (είχαμε την καλύτερη επίθεση όχι μόνο του ομίλου άλλα και όλης της Γ1 κατηγορίας, καθώς και την καλύτερη άμυνα του ομίλου και τρίτη της κατηγορίας). Επίσης είχαν και σπουδαίο εξωαγωνιστικό ρόλο, αφού στήριζαν και να βοηθούσαν την ομάδα όποτε και όπου χρειαζόταν.

Μεγάλη ευλογία ήταν τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας, που φέτος δεν μας άφησαν μόνους ποτέ, στήριξαν γενικά παντού τον σύλλογο και ήταν ο συνδετικός κρίκος μιας άκρως πετυχημένης χρονιάς, που όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς συνεχίζουμε την προσπάθεια για το καλύτερο και την επόμενη.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με περιβάλουν και με στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια μου».

Επιπλέον μέσω της σελίδας του στο facebook ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους παίκτες του:

“Τώρα που έπεσε η φετινή αγωνιστική αυλαία, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου: Θοδωρή ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Νίκο ΧΥΤΟΠΟΥΛΟ, Φώτη ΒΛΑΧΟ, Αλέξη ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ, Πέτρο ΜΗΝΑΣΙΔΗ, Γιάννη ΦΕΡΜΑΝΟΓΛΟΥ, Γιώργο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, Τάσο ΙΩΑΝΝΙΔΗ, Πρόδρομο ΤΖΙΤΖΙΛΑΚΗ, Βασίλη ΡΟΥΜΠΗ, Περικλή ΠΕΙΜΑΝΙΔΗ, Γιώργο ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ, Θάνο ΜΑΚΡΗ, Τόλη ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, Βαλάντη ΣΑΧΙΝΙΔΗ, Γιώργο ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟ, Μιχάλη ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗ & τους ανθρώπους του ΑΡΙΩΝ που συμπορεύθηκαν: Χρήστο ΚΥΡΛΙΔΗ, Γιάννη ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ, Νεκτάριο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, Κώστα ΓΡΑΜΜΑΤΟΓΛΟΥ, Μάνο ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Νίκο ΚΥΡΛΙΔΗ, για το υπέροχο φετινό μπασκετικό ταξίδι και την άνοδο.”