Καλοκαιρινές προπονήσεις για τα παιδιά από τον Α.Σ. Καρδίτσας

665

Ο Α.Σ.Καρδίτσας, από φέτος εγκαινιάζει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου διάρκειας τριών εβδομάδων για αθλητές 11-17 ετών, με έμφαση στην ατομική βελτίωση. Οι διακοπές του καλοκαιριού, δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να δουλέψουν προγραμματισμένα και εντατικά, με στόχο να απολαύσουν το παιχνίδι, αλλά και να βελτιώσουν τις ατομικές τους δεξιότητες.
Έτσι, από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή τις πρωινές ώρες, ο Α.Σ.Καρδίτσας δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 11-17 ετών, να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου και να βελτιωθούν, μέσα από τη στοχευμένη προπόνηση με χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων. Με την επίβλεψη του υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών Γιάννη Χασιώτη και των συνεργατών προπονητών του Α.Σ.Καρδίτσας, οι προπονήσεις θα περιλαμβάνουν ασκήσεις ατομικής τεχνικής στο σουτ, την πάσα, την ντρίπλα, την κίνηση με ή χωρίς τη μπάλα, ασκήσεις αθλητικής βελτίωσης αλλά και διαγωνιστικά παιχνίδια.
Η συμμετοχή είναι για όλους ΔΩΡΕΑΝ και στο πρόγραμμα μπορούν να πάρουν μέρος, όλοι οι αθλητές των ακαδημιών του Α.Σ.Καρδίτσας, αλλά και όσα άλλα παιδιά επιθυμούν. Τα παιδιά που θα μετέχουν θα χωριστούν σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία τους. Για δηλώσεις συμμετοχής, οι αθλητές ή οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές των ακαδημιών του Α.Σ.Καρδίτσας.