Κακιούσης: «Να βάλουμε μία σταγόνα χαράς στην καρδιά των παιδιών του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου»

1167

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ θα συμμετάσχουν σ’ έναν πρωτότυπο φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και των Ελλήνων Βετεράνων τη Μεγάλη Τετάρτη (08/04) στο Παλαί ντε Σπορ. Σκοπός της συμμετοχής των σπουδαίων αθλητών, που δόξασαν την χώρα μας επί πολλά χρόνια, είναι να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου.

Ανάμεσα τους ένας από τους καταξιωμένους καλαθοσφαιριστές στην ιστορία του Ηρακλή και όχι μόνο ο Λευτέρης Κακιούσης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Northbasket για την εκδήλωση.

«Πρόκειται για μία κίνηση ανθρωπιάς προς τα παιδιά του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου, την οποία πρέπει να στηρίξουμε όλοι και να τιμήσουμε με την παρουσία μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο Παλαί ντε Σπορ για να συμβάλει στη συγκεκριμένη προσπάθεια και όλοι μαζί να δώσουμε σ’ αυτά τα παιδιά λίγη χαρά μετά από όσα έχουν περάσει», τόνισε ο βετεράνος άσος των «κυανόλευκων».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών θα βραβεύσει τον Λευτέρη Κακιούση για την τεράστια προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση και ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη κίνηση προς το πρόσωπό του ο ίδιος, επισήμανε: «Οι πραγματικοί τιμώμενοι και νικητές της βραδιάς είναι τα παιδιά». «Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος δεν μας ξεχνά μετά από τόσα χρόνια που έχουμε σταματήσει. Τόσο εγώ όσο και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και ο Νίκος Γκάλης που θα βραβευτούμε στην εκδήλωση έχουμε καταφέρει να μας βλέπει ο κόσμος στο δρόμο και να μας χαιρετά καλόκαρδα», πρόσθεσε.

Κλείνοντας ο Λευτέρης Κακιούσης απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης ενόψει του μεγάλου φιλικού που πλησιάζει: «Επιβάλλεται ο κόσμος να έρθει την Μεγάλη Τετάρτη στο Παλαί ντε Σπορ για να ζήσουν τα παιδιά του Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου μία ξεχωριστή βραδιά. Στόχος όλων μας είναι να βάλουμε μία σταγόνα χαράς στην καρδιά και στην ψυχή τους».