Και η ΑΕ Ν. Κρήνης φοράει… ANTHRAX

1070

Στις ομάδες που θα ντυθούν από την ANTHRAX BASKETBALL, προστέθηκε και η ΑΕ Ν. Κρήνης. Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Κρηνης παρότι αγωνίζεται στην Γ1 κατηγορία της ΕΚΑΣΘ με ,το μεράκι του προέδρου αλλα και των αθλητών που αγωνίζονται σε αυτήν εμπιστευτηκαν την κορυφαία εταιρια  ένδυσης καθώς πέρα από εξαιρετικά σχεδια διαθέτει και ασυναγώνιστη ποιότητα.

 

Η πρώτη φανέλα απαρτίζεται πράσινο-μαύρο και πορτοκαλί χρώμα με διαβάθμιση φωτεινότητας.Ενώ η δεύτερη φανέλα είναι γκρι-μαύρη και πορτοκαλί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το λογότυπο της ομάδας βρίσκεται στο πίσω μέρος και το όνομα της ομάδας στο μπροστά.

Στην συγκεκριμένη εμφάνιση το σχεδιαστικό τιμ της Anthtrax Basketball καινοτομεί  και δημιουργεί  μια στολή με 2 εμφανισεις διαφορετικες απο επάνω και μια απο κάτω, ετσι ώστε να κάνει γινει ακομα πιο προσιτή η τιμη. Φυσικά όλο αυτο γίνεται ΜΟΝΟ αν σχεδιάζεις εξολοκλήρου την εμφάνιση απο το μηδέν .Γιατι μονο η Anthrax Basketball μπορεί να εγγυηθεί οτι το σχέδιο της στολής σας θα ειναι μοναδικό και από ποιότητα  αλλα και απο σχεδιασμό .

Επισης για το τεχνικό τιμ της ομάδας σχεδιάστηκαν polo απο το ίδιο υλικό με εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην εφαρμογή .